Yolanda Gamp e çon tortën në nivelin tjetër me librin e ri të recetave

Ju përmendët How to Cake It dhe doja të shihja nëse mund t’i jepni audiencës suaj ndonjë tregues se për çfarë po punoni për episodet e ardhshme […] ,

Unë në fakt vendosa një pauzë në “How to Cake It” në kanalin tim në YouTube vitin e kaluar. Siç e dimë, disa vite kanë qenë të vështira për të gjithë. Mendoj se mund ta themi këtë. Me Si ta gatuaj, munda të vizitoja “Kuzhinën e Skenës së Krimit” [and] Layer Up Shkruaj! Kjo ndodh sepse e vendosa kanalin në pauzë, sepse për vite më parë, ne ishim në këtë rrotë lloj brejtësi duke vendosur vazhdimisht një episod që, siç e përmenda më herët, kur shikon një video 12 minutëshe në YouTube, kështu që nuk e ke për të marrë në konsideratë se çfarë shkoi në realizimin e asaj video. Mesatarja e tortës që bëj në kanalin tim më merr dy deri në katër ditë, sepse procesi i xhirimit ngadalësohet. Xhirimi dhe ndalimi për të bërë foto dhe dokumentuar të gjithë gjënë e ngadalëson shumë procesin. Më duhet të punoj me ndërprerje si të marr telefonata biznesi dhe të gjitha ato gjëra që nuk janë argëtuese në kamera. Pastaj, është i gjithë procesi i redaktimit dhe ngarkimit.

Ishte një rrotë e vazhdueshme lloj brejtësi për të kaluar nëpër të gjitha ato procese, duke vendosur videon të martën, dhe më pas filluam nga e para. Edhe pse isha në shfaqje të tjera, për shembull, nuk mund t’i thosha kurrë po më shumë se një episodi. Do të fluturoj në një qytet tjetër, do të filmoj një episod, do të kthehem këtu dhe do të filloj përsëri youtube. Doli të ishte shumë e lodhshme… dhe kam shumë më tepër për të bërë në jetë. Unë kam një fëmijë dhe i kisha të gjitha këto projekte të tjera që doja të realizoja. Unë kam qenë në një udhëtim shumë të gjatë me tortë. Unë kam 24 vjet arredues tortash, siç thashë, dhe kjo është dashuria e jetës sime, por kisha nevojë për një ndryshim. Kam bërë ëmbëlsira për klientët për 16 vjet. Në thelb, ata vinin të më takonin, konsultoheshin dhe unë do të kisha nderin të bëja ëmbëlsira për rastet e tyre të veçanta, dasma, bar mitzvah, 50 vjetorin e lindjes, përvjetorët, siç thua.

Më pëlqeu shumë dhe isha aq e bekuar sa munda të gjeja një punë, madje edhe si dekoruese e ëmbëlsirave autodidakt. Kjo e mbyti krijimtarinë time, sepse në fund, më duhej të krijoja atë që klienti im donte dhe ishte i gatshëm të paguaja për atë që kisha në imagjinatën time. Bukuria e How To Cake It How To Cake filloi kur djali im ishte shumë i vogël, tetë muajsh. Dhe mbaj mend që mendova… Nuk bëra ëmbëlsira për një kohë, sepse ai ishte shumë i vogël dhe unë isha në shtëpi me të. Mbaj mend që mendova, “Mezi pres të bëj gjërat e mia – prit një minutë, mund të bëj çfarëdo torte që dua”.

Gjithmonë i referohem How To Cake It – kur filloi për herë të parë, kisha këtë listë me ëmbëlsira që ëndërroja të bëja, por askush nuk donte kurrë përveç meje. I bëra në kanal. Walter, gjëra si torta ime më e njohur, torta ime me shalqi, kisha diçka në mendjen time dhe ishte fantastike. Më pas erdhi ajo që nuk e prisja kurrë, i gjithë ky komunitet entuziastësh të pjekjes apo njerëz që donin t’i ktheja ëmbëlsirat në objekte. Ata do të fillonin të më sugjeronin gjëra të tilla si “Bëni sushi gjigant. Bëni një luleshtrydhe gjigante”. Ishte fantastike sepse nganjëherë mendoja, “Pse nuk e mendova këtë? Kjo është një ide e mrekullueshme.”

Leave a Comment

Your email address will not be published.