Sipërmarrësi social adoleshent Michael C. Platt’s Cookbook ‘Desserts Michael’s’ do të nisë serinë tonë të nesërme, vjeshtë 2022 | Lajme

E nesërmja jonë: Frymëzimi, ngritja dhe fuqizimi i brezit të ardhshëm të liderëve

NEW YORK, NY, 5 gusht 2022 (SEND2PRESS NEWSWIRE) — Sipërmarrësi social gjashtëmbëdhjetë vjeçar Michael C. Libri shumë i shumëpritur i gatimit i Platt “Michael’s Dessert” (Burimet e Mediave të Përziera; letër me letër/ebook; në shitje: 1 nëntor 2022; 19,95 dollarë; ISBN: 978-1684620470) do të jetë titulli i parë i serisë Our Tomorrow botuar nga Mixed Media Resources Food Justice Advocate do të bëjë debutimin e saj letrar si e para nga katër shkrimtaret në një seri novatore të krijuar për të përforcuar zërat e aktivistëve adoleshentë që përdorin dhuratat e tyre për ta bërë botën një vend më të mirë.

Në moshën nëntë vjeç, Michael C. Jeta e Platt-it ndryshoi në mënyrë dramatike pasi mësoi se ai kishte një paaftësi… dhe ra në dashuri me pjekjen. Në librin e tij të gatimit, Michael tregon historinë e pabesueshme sesi zbulimi i pjekjes e ndihmoi atë të menaxhonte krizat epileptike. I paraqitur në sezonin 4 të “Kids Baking Championship” në Food Network, Michael është një nga furrtarët kryesorë të adoleshencës në vend dhe e ka kthyer pasionin e tij për të bërë ëmbëlsira të këndshme në një biznes dhe bamirësi. Në “Ëmbëlsirën e Michael”, zemra e tij e madhe shfaqet plotësisht teksa ndan frymëzimin pas avokimit të tij për t’i dhënë fund pasigurisë ushqimore dhe ofron këshilla se si të sigurohet që njerëzit të kenë akses në ushqim në komunitetet e tyre. Janë.

Me fotografinë spektakolare, “Michael’s Desserts” përmban mbi 44 receta të thjeshta, hap pas hapi, duke përfshirë ëmbëlsirat e nënshkrimit të Michael Freedom Fighter, të cilat janë emërtuar sipas figurave të shquara historike. Një libër gatimi argëtues dhe i arritshëm, i përsosur për fëmijët që mësojnë të pjekin ose këdo që dëshiron të zbulojë receta ëmbëlsirash emocionuese dhe të shijshme.

Michael është paraqitur në Capital Gazette, WUSA9 News, CBS News, PGCTV News, TEDx Talks, Good Morning America, CNN, The Washington Post, People.com, Guidepost dhe më shumë.

Seria jonë Tomorrow Book është e drejtuar për lexuesit e shkollave të mesme, duke mbledhur një grup të larmishëm sipërmarrësish të rinj të ndritur social, udhëheqës të komunitetit global dhe aktivistë që ndajnë historitë e tyre frymëzuese dhe marrin përsipër sfidat e sotme për premtimin e një të nesërme më të mirë. Jepni ide konkrete për t’u zgjidhur.

Leave a Comment

Your email address will not be published.