Shefi i kuzhinës Inverness përgatit makarona të freskëta për kamionin Tagliotello

Si dikush që ndihmoi në krijimin e shfaqjeve televizive për Netflix, Otello Calvert di gjithçka rreth prezantimit.

Kamioni i tij me makarona të zezë dhe të verdhë – i quajtur Tagliotello sipas pronarit të tij – është një prani shumë e dukshme në rrugët e Inverness.

Nga ana tjetër, Otello që shërben pjatat me makarona nga brenda kamionit duken thjesht perfekte. Nuk është çudi që ata janë një hit i madh në llogarinë e tyre në Instagram, duke mbledhur qindra shikime.

Otello e çon kamionin e tij Tagliotello në disa vende rreth Inverness.

Por, siç e dinë të gjithë prezantuesit e mirë, produkti përfundimtar është po aq i mirë sa mundi që bën për të.

Kjo është arsyeja pse Otello zgjohet çdo mëngjes për të bërë makarona të freskëta që përdor për çdo pjatë të vetme që shërben nga kamioni Tagliotello.

“Askush tjetër nuk e bën vërtet atë që bëj unë,” thotë Otello. “I bëj të gjitha makaronat e mia të freskëta gjatë ditës dhe bëj gjithçka në rimorkio”.

Çfarë ushqimi ofrohet në Inverness Pasta Truck Tagliotello?

Kamionët Tagliotello bëjnë ndalesa natën në vende të ndryshme përreth Invernessit, me Otello që shërben një shumëllojshmëri pjatash si makarona në një salcë arrabbiata ose sallam ragu të stilit italian të jugut.

Ai pranon se pjatat e tij nuk janë tarifa tipike për kamion, por diçka që është paksa e mbiçmuar. Ai përdor gjithmonë përbërës të freskët nga prodhuesit vendas dhe merret me një shumëllojshmëri të kuzhinës rajonale italiane.

Otello bën të gjitha llojet e makaronave duke përfshirë makaronat.

“Nuk është djathi juaj tipik makarona apo karbonara”, thotë ai.

Është një dallim që i ka shtyrë ata të konkurrojnë në disa çmime të gatshme.

“Ai tha se isha si një ushqimor i mrekullueshëm,” shpjegon Otello – por kostoja ia vlen përfundimisht për klientët e tij besnikë që e gjejnë atë në udhëtimet e tyre nëpër qytet.

Pse e ka ndezur kamionin, bën shaka se e kanë ngacmuar në të. Pasi studioi prodhim televiziv dhe film në universitet dhe punoi në shfaqje për platforma dhe studio, duke përfshirë Netflix dhe Universal, ai erdhi në Inverness për të punuar për biznesin e peizazhit.

Otello mblodhi qindra shikime në llogarinë e tij Tagliotello Instagram.

“Unë isha dikush që dola vullnetar për miqtë në festa apo diçka tjetër, kështu që gatuaja një bolognese ose një picë – por gjithmonë nga e para,” tha 26-vjeçarja, e cila është me origjinë nga Glasgou, por jeton në mbarë Mbretërinë e Bashkuar. thuaj.

“Në fund të fundit, të gjithë më thanë se mund të bëja diçka me të”.

Shikoni Otellon të bëjë makarona të freskëta për kamionin e tij ushqimor Tagliotello Inverness

Pjatat vijnë nga ana e nënës së tij me trashëgimi italiane, por makaronat e freskëta të përditshme janë ideja e tij.

“Unë thashë me vete, çfarë mund të bëj që është e përballueshme dhe çfarë u pëlqen njerëzve? Vendosa që njerëzit donin makarona të freskëta në Inverness.”

Otello përpiqet të arrijë sa më shumë në Inverness, megjithëse çdo të enjte ai mund të gjendet në bypass-in Westlink.

Otello i bën makaronat në të njëjtën ditë kur shërbehen.

Tre netët e tjera të javës janë në vende për t’u vizituar si Aldi Car Park Inches ose Bully Old Laundry.

Orari i punës në verë është nga ora 17:00 deri në 20:00 dhe pjatat fillojnë me 5 £, duke shkuar deri në 12 £ për pjatat më të shtrenjta.


Më shumë se ushqimi…

Tashmë një klient? Hyni

[Inverness chef prepares fresh pasta for Tagliotello truck,

[[text],


Leave a Comment

Your email address will not be published.