Shefi bën makarona nga McDonald’s Chicken Nuggets dhe Fries

(Foto nga Justin Sullivan/Getty Images)

Nëse e doni McDonald’s, mund të pyesni veten se cilat ushqime të tjera mund të përgatiten duke përdorur disa nga opsionet tuaja të preferuara të menusë. Nëse keni disa McDonald’s në dorë, mund ta shndërroni lehtësisht në disa makarona.

Një kuzhinier kohët e fundit ka postuar një TikTok ku tregon se si ai e kthen një vakt mesatar të lumtur në një makarona të shijshme dhe të gjithë po e humbasin mendjen për të.

Videoja ka mbledhur mbi 1 milion shikime në TikTok dhe mbi 100,000 reagime. Shumica e njerëzve mendonin se ushqimi dukej bruto dhe nuk menduan se meritonte të quhej gustator.

Ai shpjegoi se për të marrë rezultate gustator duhet të përdorni përbërës gustator, dhe kjo nuk është e mundur me McDonald’s.

Të tjerë menduan se ai mori shumë ushqim dhe e ktheu në një pjatë shumë të vogël.

Ndërsa shefi ndoshta supozoi se të dashuruarit e McDonald’s do të kënaqeshin duke parë ushqimet e tyre të preferuara të shndërrohen në diçka më të pjekur dhe unike, duket se po merr reagimin e kundërt.

Fansat e McDonald’s menduan se kuzhinieri duhej ta kishte lënë ushqimin vetëm dhe menduan se ishte një turp për McDonald’s ta bënte atë diçka ndryshe.

Jo të gjithë menduan se tingëllonte keq, me disa që pranuan se do të ishin të gatshëm ta provonin dhe madje duartrokitnin kuzhinierin për marrjen e diçkaje të zakonshme dhe të thjeshtë si ushqimi i McDonald’s dhe më pas e ndryshuan në diçka ndryshe.

Vetë kuzhinieri po e shijonte dhe gjithashtu i dha ushqimit 10 nga 10.

Sigurisht, kjo mund t’i shtyjë kuzhinierët e tjerë të përpiqen të përshtatin ushqimin e zakonshëm të ushqimit të shpejtë me pjatat e tjera, por shpresojmë që McDonald’s t’i përmbahet asaj që di më mirë dhe t’ua lë ushqimet me makarona restoranteve italiane.

Dëshironi ta provoni këtë pjatë?

Leave a Comment

Your email address will not be published.