Sekretet e Lidia Bastianich për rizoto të shkëlqyer – dhe disa receta të thjeshta –

Kuzhinierja e famshme Lidia Bastianich është e njohur për kuzhinën e saj elegante fshatare italiane, të cilën pothuajse çdo kuzhinier shtëpiak mund ta zotërojë.

Nga tavat te ëmbëlsirat dhe më shumë, hosti i njohur i PBS Culinary i ka të gjitha. Këtu janë disa nga rrotullimet e saj krijuese mbi rizoto, një nga pjatat më të dashura të Italisë.

Leave a Comment

Your email address will not be published.