Sallata e fundit e pjekur në skarë dhe e grirë e Ree Drummond është perfekte për verën

Ree Drummond ka sallatën “përfundimtare” të verës që është perfekte për ditët e nxehta kur dëshironi të hani diçka të shëndetshme. zonja drejtuese Kombinimi i perimeve të pjekura në skarë dhe yllit të sallatës, i mbushur me një salcë avokado lime të bërë në shtëpi, nuk mund të mposhtet!

Ree Drummond | Ese Tyler/NBC/NBCU Foto Bank

Ree Drummond bën një sallatë të lehtë verore me perime të pjekura në skarë

zonja drejtuese Prezantimi i recetës së Star në faqen e internetit të Food Network shpjegon prezantimin e sallatës së tij Ultimate Grilled and Shredded. “Ree kënaqet duke e servirur këtë sallatë në një dërrasë të madhe, duke bërë grumbuj të vegjël përbërësish të ndryshëm sipër gjetheve jeshile”, shënon receta. “Duket e bollshme dhe mbresëlënëse në qendër të një tavoline të madhe, dhe të gjithë mund të ndihmojnë veten.”

Leave a Comment

Your email address will not be published.