Ruani recetat në Delish – Si të ruani recetat tuaja të preferuara të Delish

Një njoftim i madh nga Team Delish! Tani mund të ruani recetat tuaja të preferuara të shijshme. Ky është djem i madh.

E dini kur e gjeni recetën perfekte të shijshme për pulën me fletët? dhe ti mendon, Këtë recetë pule do ta bëj patjetër në fundjavë. Dhe pastaj të nesërmen në dyqan ju jeni si, Hmm, çfarë recete e mrekullueshme me pamje të shijshme të pulës ishte ajo përsëri?

Ndaloni vozitjen dhe kërkoni në google “sheet-pan chicken delish” dhe gjeni një recetë tjetër fantastike për pulën me çarçafë. Jeni shumë i sigurt se nuk ishte ai që gjetët dje. Dhe ndërsa tingëllon gjithashtu e shijshme, ju u emocionuat shumë për të parën. Kështu që ju vazhdoni ta kërkoni dhe vazhdoni ta kërkoni, gjë që sigurisht tingëllon edhe e pabesueshme. Pra, kjo bën. Ata janë të gjithë të mirë! Por cili ishte i pari!?

Ju jeni lehtësisht personi më i stresuar në korridorin e shpendëve. Ju merrni pak kohë për t’u çlodhur. Ju jepni një goditje tjetër dhe, uh, e gjeni atë. Jeni ribashkuar me kofshët e pulës me gjalpë limoni dhe gjithçka është mirë.

Nuk do të djersiteni më në korridoret e dyqanit. Tani mund t’i mbani të gjitha recetat tuaja të preferuara të shijshme të organizuara në një vend. Sa herë që shihni një recetë të shijshme që ju pëlqen, mund ta ruani për më vonë me një klik. Ja si e bëni.

Hapi 1

Carlos Dominguez


Së pari, regjistrohuni në llogarinë tuaj Delish. Ekziston një lidhje “Identifikohu” në këndin e sipërm djathtas të secilës faqe Delish. Nëse nuk keni një llogari Delish, mund të krijoni një këtu. Vetëm përdoruesit me llogari do të mund të ruajnë Recetat e Delish.

hapi 2

Si të ruani recetat në Delish

Carlos Dominguez

Çdo recetë e shijshme ka një buton të kuq në krye të faqes, në të djathtë të titullit. Butoni duket si një fjongo brenda një rrethi. Nëse dëshironi të ruani recetën, thjesht klikoni butonin e kuq.

hapi 3

Si të ruani recetat në Delish

Carlos Dominguez

Për të parë të gjitha recetat tuaja të ruajtura, klikoni butonin Meny në këndin e sipërm majtas të çdo faqeje Delish. Butoni i Menysë duket si tre vija vertikale. (Disa njerëz e quajnë këtë “hamburger”) Kur klikoni butonin Meny, do të shfaqet një meny blu drop-down. Klikoni “Recetat e mia” për të parë të gjitha recetat tuaja të ruajtura.

hapi 4

Si të ruani recetat në Delish

Carlos Dominguez

Kjo do t’ju çojë në një faqe të titulluar “Recetat e Mia”. Këtu jetojnë të gjitha recetat tuaja të ruajtura. Për të ruajtur më shumë receta, thjesht klikoni butonin e shiritit të kuq në çdo faqe recete. Ju mund t’i ruani të gjitha recetat që dëshironi dhe ato do të renditen në faqen tuaj “Recetat e mia” për lexim në të ardhmen.

Dhe të gjitha! Është kaq e lehtë. Thjesht regjistrohuni në Delish dhe më pas klikoni butonin e kuq për të ruajtur të gjitha recetat tuaja të preferuara, nga byreku me banane me gjalpë kikiriku deri te brinja e përsosur e parë.

      Kjo përmbajtje është krijuar dhe mirëmbajtur nga një palë e tretë dhe është importuar në këtë faqe për të ndihmuar përdoruesit të japin adresat e tyre të emailit. Mund të gjeni më shumë informacion në lidhje me këtë dhe gjëra të ngjashme në piano.io

    Leave a Comment

    Your email address will not be published.