Rreth recetës së Annabelle Langbean: Fruta me erëza të pjekura, kumbulla të thata dhe tortë me uiski, kumbulla të njomura me sheri me shkumë me çokollatë të bardhë; Ndeshja me pije e Yvonne Lorkin

Unë kam dy kumbulla kumbullash në kopshtin tim, të mbjella me idenë se do të jem në gjendje të rikrijoj kumbulla të thata me shije karamel me mjaltë që gjendet në jugperëndim të Francës rreth Agen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.