Restoranti Hamden Puerto Rican përdor receta familjare për të tërhequr klientët

Hamden – Dy ditë pasi zbuloi La Isla, një restorant të ri porto-rikan në Hamden, Baynard Clark u gjend atje për të tretën ditë radhazi.

Ai nuk mund ta mbante veten. Pula me zierje ishte po aq e mirë.

“Unë u trondita,” tha Clarke ndërsa qëndronte në parkingun jashtë restorantit Dixwell Avenue të premten. “Është dita numër tre”.

Ai tha se porosiste pulë me zierje sa herë që e vizitonte.

“Është e vështirë të shpjegohet, por shija thjesht ju del jashtë,” tha Clark. “është vërtet mirë.”

Pronarët e La Isla-s, çifti burrë-grua, Lely dhe Darkus Henry, hapën restorantin sepse donin të sillnin ushqime porto-rikane të bëra vetë në Hamden.

Leave a Comment

Your email address will not be published.