Ree Drummond’s Skillet Apple Crisp është një ëmbëlsirë e lehtë ‘Ushqim i pastër për rehati’

Ree Drummond ka një recetë perfekte me mollë, të cilën ajo e quan “ushqim i pastër rehati”. zonja drejtuese Receta e Star merr komente me 5 yje për thjeshtësinë dhe shijen e saj të shijshme.

Ree Drummond | Ese Tyler/NBC/NBCU Foto Bank

Ree Drummond e quan recetën e saj Apple Crisp ‘ushqim i pastër rehati’

Drummond tregon se si të përgatisni recetën e tij të shijshme të freskët me mollë Kadhai në një episod të zonja drejtueseQuajeni atë “ushqim i pastër rehati”.

Leave a Comment

Your email address will not be published.