Ree Drummond shton prekjen e saj ‘Gruaja pioniere’ në këto receta klasike italiane

Ylli i “Food Network”, Ree Drummond vendos “Gruaja Pioneer” në tre pjata italiane: Pasta Fagioli, Spaghetti Carbonara dhe Pasta Puttanesca. Personaliteti i kuzhinës mund të jetë nga Oklahoma, por me prekjen e tij të veçantë di të shërbejë në mënyrë të shijshme klasike italiane.

Personaliteti i Rrjetit Ushqimor Ree Drummond | Nathan Congleton / NBC / NBCU Foto Bank nëpërmjet Getty Images

Makarona e Ree Drummond Fagioli inkurajon përdorimin e asaj që keni

Pasta fagioli, që përkthehet nga italishtja në “makarona dhe fasule”, është një vakt i thjeshtë dhe i shijshëm. Dhe personaliteti i kuzhinës e bën edhe më të përshtatshëm për kuzhinierët e shtëpisë që të gatuajnë çfarëdo fasule, perimesh ose përbërësish të tjerë që ju preferoni, siç vëren ajo në blogun e saj The Pioneer Woman.

Leave a Comment

Your email address will not be published.