Recetat më të mira të Giada De Laurentiis kur “Nuk dëshironi të kaloni shumë kohë në sobë”

Mund të jetë shumë e nxehtë për të gatuar, por ylli i Food Network, Giada De Laurentiis dëshmon se kjo nuk do të thotë se darka nuk është e mundur.

Këtu janë tre receta të shpejta dhe të shijshme për motin e ngrohtë nga shefat e famshëm të kuzhinës.

Leave a Comment

Your email address will not be published.