Receta më e mirë e supës me misër kremoze – Si të bëni supë me misër

Kur fryn erë, bie borë dhe është lloji i ftohtë që të dhemb fytyra, çfarë dëshiron të bësh kur të kthehesh në shtëpi? Gjithçka që më duhet është një batanije e ngrohtë, PJ-të e mia të rehatshme dhe diçka e ngrohtë për të ngrënë. Megjithatë, nuk dua të jem në kuzhinë për të përgatitur darkën përgjithmonë. Nuk e di pse të jesh i ftohtë është kaq rraskapitës, por është, dhe në momentin që ngrohem, nuk dua të lëviz.

Leave a Comment

Your email address will not be published.