Receta më e mirë e qumështit me kos me luleshtrydhe

Restoranti Waterbar i San Franciskos është një nga opsionet kryesore të ngrënies në ujore të qytetit, i njohur për pamjet panoramike të gjirit dhe horizontit të qytetit, një oborr spanjol të gjerë, i përshtatshëm për paradrekë gjatë fundjavës, ushqime të pabesueshme me ushqim deti dhe një program epik ëmbëlsirash. Rasti në pikën: e tyre Cheesecake me kos me luleshtrydheE cila është aq e shijshme sa duket.

“Frymëzimi për këtë cheesecake erdhi kryesisht nga mënyra se si mund t’i përdor më mirë luleshtrydhet Swanton këtë vit,” shpjegon shefja ekzekutive e pastave Erica Land. “Në vend që t’i zhysja në sheqer, doja t’i përgatisja me diçka pak më të ëmbël dhe të shtoja atë thelbin e luleve – prandaj lulen e madhe dhe mjaltin. Shtimi i balsamikut jep një aciditet të përsosur dhe kosi në ëmbëlsira me djathë heq tradicionalen. Trashet dhe e mban ëmbëlsirën të lehtë dhe të ngrohtë.”

Leave a Comment

Your email address will not be published.