Receta e makaronave dhe djathit për gatimin më të mirë të Trisha Yearwoods

Një darkë që përfshin gatime si makarona dhe djathë është gjithmonë një pamje e mirëpritur për anëtarët e uritur të familjes. Makaronat dhe djathi mund të shërbejnë si një pjatë anësore e kënaqshme ose si ylli i një vakti me copa proshutë fshati ose shtiza brokoli.

Trisha YearwoodPritësi i Shfaqjes së Rrjetit Ushqimor fitues të çmimit Emmy Kuzhina Jugore e TrishësJa një recetë që mund ta filloni në tenxhere të ngadaltë kur fëmijët të kthehen në shtëpi nga shkolla dhe të jenë gati për t’u shërbyer kur të mbarojnë detyrat e shtëpisë: Makarona dhe djathë në tenxhere,

Leave a Comment

Your email address will not be published.