Receta e byrekut me limon me luleshtrydhe të Joanna Gaines është një ëmbëlsirë nostalgjike

Joanna Gaines ka një recetë të shijshme ëmbëlsirë për byrekët me limon me luleshtrydhe që i kujton Gaines fëmijërinë e saj. Ai ndau recetën në një episod të Shfaqja e Drew Barrymore,

Chip dhe Joanna Gaines | Rob Kim / Getty Images

Joanna Gaines ndan origjinën e recetës së saj të ëmbëlsirës

episodi i 5 prillit Shfaqja e Drew Barrymore Intervistat ekskluzive me Chip dhe Joanna Gaines, si dhe segmentin Cooking.

Leave a Comment

Your email address will not be published.