Receta e bakllavasë së Ree Drummond është një ide mbresëlënëse ëmbëlsire

Ree Drummond bën një recetë bakllavaje të bërë në shtëpi që është e mbushur me shije të ëmbla dhe arrat që duken mbresëlënëse, por nuk mund të jenë më të thjeshta. Ylli i “Pioneer Woman” ndan këshillat e saj profesionale për ëmbëlsirën, duke përfshirë bërjen e brumit me filo më të lehtë për t’u punuar.

Ylli i “The Pioneer Woman” Ree Drummond | Nathan Congleton/NBC/NBCU Foto Bank

Ree Drummond ndan recetën e saj të bakllavasë së bërë në shtëpi

Drummond shkroi për recetën e saj të bakllavasë në një postim të vitit 2020 në faqen e internetit The Pioneer Woman. “Bakllavaja është e shijshme… por më e shijshme është kur është e bërë vetë”, ka shkruar ajo. “Dhe nuk duhet të jetë shtëpia ime ajo që e bën atë. Mund të jetë shtëpia e kujtdo. Më duket se bakllavaja e bërë në shtëpi ka pak më shumë shije … pak më shumë freski … sa më shumë blen Pak më shumë ‘pak’ se sa shumë bakllava.”

Leave a Comment

Your email address will not be published.