Pakoja më e mirë Brie, Asparagus dhe Prosciutto

Foto: Joel Goldberg; Stilimi i ushqimit: Mackins Gore

Keni nevojë për një meze të lehtë? Këto tufa shpargush nuk mund të ishin më të lehta. Petë sfoliat me flakë, me gjalpë mbushet me proshuto, asparagus dhe brie dhe lyhet me gjalpë mjalti të kripur për ta bërë atë super të varur. Është një mënyrë e shkëlqyer për të përdorur shpargujt dhe për të sjellë një meze argëtuese të Pashkëve kur është në sezon.

I keni bërë akoma këto? Na tregoni se si shkoi në komentet më poshtë!

Reklamim – Vazhdoni të lexoni më poshtë

Rendimenti:

12


porcionet

koha e përgatitjes:

0

orë

15

Minuta

koha totale:

0

orë

45

Minuta

1


tufë laps shpargu, skajet e shkurtuar

1 lugë.

vaj ulliri ekstra i virgjer

miell për të gjitha qëllimet për sipërfaqe

2


fletët e peta, të shkrira sipas udhëzimeve të paketimit

8 oz.

rrota brie, e prerë në 12 copa

piper i zi i sapo bluar

Ky modul i blerjes së komponentëve është krijuar dhe mirëmbajtur nga një palë e tretë dhe është importuar në këtë faqe. Ju mund të jeni në gjendje të gjeni më shumë informacion në lidhje me këtë dhe material të ngjashëm në faqen e tyre të internetit.

  1. Ngroheni furrën në 400 gradë dhe shtrojini dy fletë të mëdha pjekjeje me letër furre. Kombinoni gjalpin e shkrirë, mjaltin dhe kripën në një tas të vogël.
  2. Në një tas mesatar, hidhni në vaj shpargujt.
  3. Në një sipërfaqe të lyer lehtë me miell, duke punuar një nga një, rrotulloni petën e sfumuar në një drejtkëndësh 15″-x-10″. Pritini secilin në 6 katrorë, për gjithsej 12 katrorë.
  4. Rrokullisni katrorin në formë diamanti dhe lyejeni me masën e gjalpit. Hidhni sipër një fetë proshuto, paloseni sipas nevojës që të futet brenda katrorit. Hidhni sipër disa copa shpargu dhe një copë Brie. Paloseni nga lart majtas dhe lyeni me vezë të larë. Ktheni anën e djathtë jashtë dhe lyeni sipër dhe anët me më shumë larje vezësh. Sipër i hidhet piper i zi. Vendoseni në tepsi dhe përsëriteni me petën e mbetur.
  5. Piqni derisa të marrë ngjyrë të artë dhe Brie të shkrihet, rreth 15 minuta.
  6. Lyejeni me më shumë përzierje gjalpi pak para se ta shërbeni.

Kjo përmbajtje është importuar nga {embed-name}. Ju mund të jeni në gjendje të gjeni të njëjtën përmbajtje në një format tjetër, ose mund të gjeni më shumë informacion në faqen e tyre të internetit.

Kjo përmbajtje është krijuar dhe mirëmbajtur nga një palë e tretë dhe është importuar në këtë faqe për të ndihmuar përdoruesit të japin adresat e tyre të emailit. Mund të gjeni më shumë informacion në lidhje me këtë dhe gjëra të ngjashme në piano.io

Reklamim – Vazhdoni të lexoni më poshtë

Leave a Comment

Your email address will not be published.