Michael Fulmer ka një ëmbëlsirë të shijshme tregtare pas afatit

Binjakët e Minesota-s hynë në afate biznesi, kapitali i mundshëm u djeg një vrimë në xhepat e tyre dhe një oreks i qartë për të luajtur. Ndërsa shumë tifozë prisnin që ai të kthehej përsëri në shtëpi i uritur, klubi e kuptoi punën e tij dhe e trajtoi veten me tre armë të reja.

Ai kishte një fileto mignon të shkëlqyer të pjatës kryesore në formën e shtambës Tyler Mahle. Ai është një shërbim i mirë i ndeshjeve të rotacionit të kalibrit të play-off-it, mjaftueshëm për të ushqyer tifozët këtë vit dhe për pjesën tjetër të 2023. Ata morën gjithashtu disa patate të shkëlqyera me hudhër dhe lakër Brukseli të pjekur, një pjatë anësore e këndshme në yllin e Relief, Jorge Lopez. Ata të dy përbëjnë një vakt mjaft fantastik për binjakët së bashku, dhe vetëm këto truke do të kishin mjaftuar për ta quajtur afatin një sukses relativ.

Por më pas Derek Falvey pa menunë e ëmbëlsirave.

Ndërsa restoranti Trade Machine i afrohej fundit të orarit të punës, dritat filluan të vezullojnë, duke treguar thirrjen e fundit. Dhe në momentet e fundit të orarit të shërbimit, binjakët bënë një porosi për një pjatë të fundit—një fasule vanilje brlée me emrin Michael Fulmer.

Dy të tjerat ishin vakte shtesë. Fulmar është ëmbëlsira që e dërgon festën në një notë madhështore.

Binjakët e kanë parë atë që kur ai debutoi me Detroit Tigers në vitin 2016. Ai pa ushqimin e ëmbël që po hanin njerëzit në një tryezë aty pranë dhe vendosi të hante një për vete.

Dhe është e lehtë të shihet se çfarë e bëri Fulmer të ndihej kaq i adhurueshëm. Ai është një ish-rishtar i vitit, i cili ka qenë i shëndetshëm gjatë sezoneve të fundit dhe pajisjet e tij periferike janë përmirësuar në mënyrë dramatike që nga kalimi në një rol të përhershëm ndihmës. Këtë vit, ai ka një ERA 3.20 në 41 paraqitje nga bullpen e Detroitit, me një Nifty 8.9 K/9 dhe vetëm një vrapim në shtëpi të lejuar në sezon.

Veçanërisht, nëse i hiqni dy paraqitjet e tij të fundit kundër Binjakëve, ai do të ketë një ERA sprovuese 2.13 dhe do të rritet edhe më shumë besim në dy muajt e fundit të sezonit. Suksesi i tyre këtë vit erdhi nga një ekuilibër i ri në repertorin e tyre të fushës, dhe Binjakët ndihen sikur mund të shtojnë pak sheqer në buzë ndërsa vazhdojnë në atë rrugë.

Ashtu si shumë armë bullpen që kanë hyrë në fushën e synuar gjatë viteve, Fulmer e filloi karrierën e tij si shtambë fillestar, me katër fusha të përdorshme në përzierjen e tij. Tani që ai ka bërë një ndryshim të përhershëm në qetësues, ai kryesisht i përmbahet rrëshqitësit vdekjeprurës. Ai hedh përveç lavazheve dhe topave të shpejtë me 4 shtresa rreth 65% të rasteve.

Tunxhi i Minesotës është dikush që i pëlqen një rrëshqitës plus, sigurisht. Kjo është qëllimi i tyre kur identifikojnë shtesat e mundshme të shtambës, qoftë në afatet e tregtimit ose jashtë sezonit. Pyet Sergio Romo. Ose Matt Wisler. Ose Chris Archer. Herë pas here, ne kemi parë binjakë
Thjesht keni një afinitet për recetat që mbështeten shumë në rrëshqitës.

Rrëshqitësit e Fulmerit janë të shijshëm prej disa kohësh. Viti i kaluar ishte sezoni i tij i parë, duke e përdorur atë si fushën e tij kryesore, duke e hedhur atë në 40% të rasteve. Përkundër kësaj, me një mesatare goditjeje prej 0,243 dhe duke lejuar vetëm 0,270 përqindje të slugging, ai dha rezultate premtuese. Ai e ka çuar atë në nivelin tjetër këtë vit. Rrëshqitësi i tij lejoi vetëm 0,159 mesatare goditjeje në vitin 2022 me një përqindje slugging 0,217 të kualifikuar nga Michelin.

Fulmer vendosi dhe përgatiti fushën në daljen e tij të parë me Binjakët të mërkurën pasdite. Në shijen e tij të parë të veprimit si një njeri i formuar për një ekip konkurrues, rrëshqitësi i tij goditi në tokë, një këngë të butë dhe një grusht jashtë – me shumë gabime. Me një krah të djathtë të madh në tërheqje për dy muajt e ardhshëm, binjakët mund të gjenin një lehtësim të ëmbël në një dem më të vështirë.

Shtimi i Fulmer dhe Lopez i mundëson ekipit të përdorë më shumë ndjesinë fillestare Joan Duran në rolin e një zjarrfikësi. Kjo i lejon ekipit të përdorë Griffin Jacques dhe veteranët në vështirësi Emilio Pagan dhe Tyler Duffy më shpesh në situata të ulëta të levave.

Këto shtesa të reja hoqën nga tavolina lojtarë si Joe Smith (4.78 ERA) dhe Jharrell Cotton (2.83 ERA). Ndërsa ata sigurisht kanë pasur pjesën e tyre të daljeve të forta për Binjakët (veçanërisht Cotton, kohët e fundit), dukej sikur klubi donte të përfundonte me atë kurs, edhe pse kishte ende pak ushqim në pjatë.

Por ky është çmimi që paguani kur kurseni vend për ëmbëlsirë. Nuk ka vend kur nuk ju shqetëson pjata kryesore (mahle), një pjatë e rëndësishme anësore (lopez) dhe ëmbëlsira tashmë thelbësore (fulmer).

Binjakët morën ushqimin e tyre. Tani ata duhet të festojnë.

Leave a Comment

Your email address will not be published.