Makarona verore e Stanley Tucci me domate të freskëta

Në dy vitet e fundit, Stanli Tuçi Ushqimi i shijshëm rajonal italian dhe fshatrat mahnitëse italiane janë kapur në televizorët tanë në seritë e njohura të CNN: Në kërkim të Italisë, Nëse nuk ishte tashmë e qartë nga postimi im i mëparshëm i recetës, nuk mund të mohohet absolutisht fakti që kjo dhuratë italiane për njerëzimin ka intensifikuar oreksin tim për kuzhinën autentike italiane dhe la dolce vita,

Leave a Comment

Your email address will not be published.