Lil’Goodness lëshon pluhurin e parë prebiotik të kakaos në IndiANI |
Përditësuar:
07 korrik 2022 17:55 Së pari

Mumbai (Maharashtra) [India]7 korrik (ANI/Newswire): Lil Goodness, një markë ushqimesh dhe ushqimesh me ushqime të përqendruara te shëndeti, ka prezantuar pluhurin e kakaos prebiotike me sheqer të shtuar zero për herë të parë në Indi.
E bërë nga kakao e vërtetë, e pasur me fibra natyrale prebiotike dhe 100 për qind antioksidantë, pluhur kakao prebiotik miqësor për shëndetin e zorrëve dhe zemrës, bën receta të njohura në shtëpi për çokollatë të zezë, ëmbëlsira me çokollatë, smoothie, puding me çokollatë të shëndetshme, të shijshme veçanërisht për fëmijët Do të japë ,
I synuar për familjet e mijëvjeçarit me fëmijë, pluhuri i kakaos prebiotic Lil Goodness përmban prebiotikë nga burime natyrore, antioksidantë nga kakao për shëndetin e zemrës dhe imunitetin. Pluhuri prebiotik i kakaos përmban pluhur kakao të reduktuar me yndyrë (99.98 përqind) që rrjedh nga kakao e rritur etike, që rrjedh nga Gana dhe frukto-oligosakaride me prejardhje natyrale (3 përqind). Ndërsa prebiotikët përmirësojnë shëndetin e zorrëve, ndihmojnë tretjen dhe përmirësojnë përthithjen e mineraleve dhe vitaminave, kakaoja, e cila është e pasur me antioksidantë të quajtur flavonoidë, promovon shëndetin e zemrës dhe lufton inflamacionin. Pluhuri ekzistues i kakaos nuk duket se ka ndonjë përfitim për shëndetin e zorrëve.
Me Lil’Goodness Prebiotic Kakao Powder, furrtarët komercialë, bukëpjekësit në shtëpi dhe dashamirët e kakaos do të jenë në gjendje të përgatisin ëmbëlsira dhe ushqime me çokollatë të shijshme dhe të përshtatshme për zorrët në shtëpi.
Me çmim 250 Rs për një paketë 150 g, pluhuri i kakaos prebiotic Lil Goodness përdor kakao premium për një përvojë të qetë pjekjeje. Produkti do të jetë i disponueshëm në internet në faqen e internetit të Lil Goodness, në tregjet online – Amazon, Flipkart, Cred, Big Basket dhe dyqane të përzgjedhura me pakicë dhe dyqane kirana në të gjithë vendin.

Lansimi i Lil Goodness Prebiotic Kakao Powder, që përkon me Ditën Botërore të Çokollatës, u jep furrtarëve dhe entuziastëve të kakaos më shumë arsye për të shijuar pasurinë e kakaos me recetat e njohura të bazuara në çokollatë.
Për të përhapur gëzimin e pjekjes me pluhur natyral kakao dhe për të ndihmuar furrtarët e shtëpisë të arrijnë ëndrrat e tyre sipërmarrëse, Lil Goodness ka lançuar 100 Baking Dreams. Sipas kësaj iniciative unike, 20 furrtarë do të përzgjidhen në bazë të recetave të tyre inovative dhe do t’u jepet një çmim në para deri në 1 lakh secili për përmirësimin e aftësive të tyre në pjekje.
Duke komentuar lançimin, Harsh Vardhan S, Themeluesi, Lil Goodness tha: “Me lançimin e pluhurit të kakaos në Indi dhe ndoshta të parë prebiotik globalisht, ushqimet me ushqime shtëpiake dhe ëmbëlsirat marrin një kthesë miqësore dhe të shëndetshme për zorrët. India Nisja e të parës Pluhuri prebiotik i kakaos është një pjesë e vizionit tonë për të promovuar kënaqësinë e shëndetshme midis masave. Është një zgjedhje e shkëlqyer për furrtarët komercialë, furrtarët e shtëpisë si dhe prindërit që kërkojnë një shoqërues pjekjeje ushqyese. Në mënyrë që ata të mund të përgatisin ëmbëlsira dhe ushqime të lehta për Fëmijët e tyre. Kombinimi i mirësisë dhe kakaos autentike me cilësi të lartë ofron një përvojë të shkëlqyer pjekjeje me përfitime shëndetësore funksionale.”
Lil’Goodness është një startup i epokës së re për ushqimin dhe ushqimin që po ndryshon mënyrën se si njerëzit hanë, veçanërisht mënyrën se si brezi i ri merr ushqim të mirë. Që nga fillimi i saj në maj 2020, ata kanë shitur një milion njësi të çokollatës së parë prebiotike të Indisë që janë të mira për shëndetin e zorrëve. Ai është gjithashtu i pari që lançoi një “teff” super drithërash në Indi dhe një program abonimi algoritmik të bazuar në ushqimin për snacking.
Për të mësuar më shumë rreth Lil’Goodness dhe produktet e saj, vizitoni www.lilgoodness.com.
Ky lajm është siguruar nga NewsVoir. ANI nuk do të jetë përgjegjëse në asnjë mënyrë për përmbajtjen e këtij artikulli. (ANI/Newswire)

Leave a Comment

Your email address will not be published.