Libri Michaels Desserts nga sipërmarrësi social adoleshent Michael Platt do të nisë një seri “Our Tomorrow” në vjeshtën e 2022.

E nesërmja jonë: Frymëzimi, ngritja dhe fuqizimi i brezit të ardhshëm të liderëve

Nju Jork, 5 gusht 2022 /PRNewswire/ — Gjashtëmbëdhjetë vjeç Michael C. Platts libër gatimi i shumëpritur Ëmbëlsirat Michaels (burim i mediave të përziera; fletë letre/ebook; në shitje: 1 nëntor 2022, 19,95 dollarë, ISBN: 978-168460470) do të jetë titulli i parë në serinë Our Tomorrow botuar nga Mixed Media Resources LLC, njoftoi sot Oracle Group International. Food Justice Advocate do të debutojë si i pari nga katër shkrimtarët në një seri novatore të krijuar për të ngritur zërin e aktivistëve adoleshentë që përdorin dhuratat e tyre për ta bërë botën një vend më të mirë.

në librin e saj të gatimit, Michael C. Platt Baking tregon historinë e pabesueshme se si pjekja e ndihmoi atë të menaxhonte krizat epileptike pas një diagnoze të paaftësisë në moshën nëntëvjeçare. Michael është një nga bukëpjekësit kryesorë të adoleshencës në vend dhe e ka kthyer pasionin e tij për të bërë ëmbëlsira të këndshme në një biznes dhe bamirësi.

Ëmbëlsirat MichaelsNë këtë artikull, ai ndan frymëzimin pas avokimit të tij për t’i dhënë fund pasigurisë ushqimore dhe ofron këshilla për të siguruar që njerëzit të kenë akses në ushqim në komunitetet e tyre. Me më shumë se 44 receta të thjeshta për t’u përgatitur të emërtuara sipas figurave të shquara historike, duke përfshirë ëmbëlsirat e quajtur “Freedom Fighter” të Michael, ky libër gatimi argëtues dhe i aksesueshëm është i përsosur për fëmijët që mësojnë si të piqin ose këdo që kërkon receta ëmbëlsirash të shijshme. dëshiron të bëjë

Michael është paraqitur në Kampionati i pjekjes për fëmijë në rrjetin ushqimor, gazeta kapitaleWUSA9 News, CBS News, PGCTV News, TEDx Talks, Mirëmëngjes AmerikëCNN, Washington Postpeople.com, poste udhëzueseedhe me shume.

Seria e librave tanë të nesërm Është Të orientuara drejt lexuesve të shkollave të mesme, duke mbledhur një grup të larmishëm sipërmarrësish të rinj të ndritur social, udhëheqës të komunitetit global dhe aktivistë, të cilët ndajnë historitë e tyre frymëzuese dhe vendosin për të zgjidhur sfidat e sotme për premtimin e një të nesërme më të mirë, ofrojnë ide.

Shpërndarë nga Union Square Books. Promovimi është në partneritet me Oracle Group International. CEO Mocha Ochoa thotë: “I themeluar qëllimisht, Oracle Group International ofron mundësi për të festuar zëra të ndryshëm dhe për t’u ofruar shkrimtarëve dhe aktivistëve të ardhshëm letrarë mundësi për të shfrytëzuar ‘fuqinë e penës. “Jam i nderuar të bashkëpunoj me Serinë Tonë Tomorrow për të ndihmuar në ndërtimin dhe zbatimin e kësaj nisme të re.” Publikimet e ardhshme përfshijnë Books N Bros Nga Sydney Keys III Dhe mirësia është hobi im Nga Ruby Kate Chitse,

Mixed Media Resources LLC është një lider i industrisë në botën e librave artizanal dhe DIY, duke botuar tituj librash dhe broshurash të shpërndarë gjerësisht në thurje, thurje me grep, vizatim, ngjyrosje për të rritur dhe vizatime vizatimore. Në vitin 2022, MMR prodhoi Tonë Tomorrow, një seri librash frymëzues të drejtuar për nxënësit e shkollave të mesme dhe të shkruar nga aktivistë adoleshentë që janë të angazhuar në mënyrë aktive në krijimin e ndryshimeve pozitive në botë.

Oracle Group International është një agjenci letrare e njohur globalisht për marrëdhëniet me publikun dhe marketingun, e specializuar në krijimin e ngjarjeve që promovojnë shkrim-leximin. Fokusi ynë kryesor është të lidhim shkrimtarët me ngjarje që lidhin dhe ngrenë lart komunitetet lokale, kombëtare dhe globale. https://theoraclegroupinc.co/

Informacion (në ndërtim):
http://www.ourtomorrowbooks.com/

Foto: https://www.Send2Press.com/300dpi/22-0803-s2p-Michaels-Desserts-300dpi.jpg

Ky njoftim u lëshua përmes Send2Press®, një njësi e Neotrope®. Për më shumë informacion vizitoni Send2Press Newswire në https://www.Send2Press.com

Burimi Oracle Group International

Leave a Comment

Your email address will not be published.