Kompania e teknologjisë AI Nala Robotics nënshkruan marrëveshje zgjerimi me zinxhirin e picave Slice Factory

Sipas kushteve të marrëveshjes, Nala Robotics do të dizajnojë dhe instalojë me porosi Pizzaola në vendndodhjet më të reja të Fabrikës Slice për të ndihmuar në nxitjen e përpjekjeve për zgjerim kombëtar. Zinxhiri i picave, i cili operon në 12 lokacione Çikago Në dhe përreth periferisë, Nala Robotics ka hartuar një plan agresiv zgjerimi duke shfrytëzuar ekspertizën e teknologjisë dhe automatizimit. Fleksibiliteti i një shefi plotësisht të automatizuar robotik do të jetë në gjendje të gatuajë fetën 28-inç të “Slice Factory” dhe pica të ndryshme të mbushura në stilin e Çikagos, si dhe të shërbejë një shumëllojshmëri të pjatave të njohura të makaronave dhe krahëve të pulës të zinxhirit të restoranteve.

“Partneriteti ynë me Slice Factory, i pari nga shumë në linjë, përfaqëson një tjetër moment historik të rëndësishëm për Nala Robotics dhe miratimin e platformës sonë restorant si shërbim,” tha bashkëthemeluesi dhe CEO. Ajay Sunkar, “Zgjidhja jonë me porosi do të ndihmojë Slice Factory të zgjerojë prodhimin për të përmbushur kërkesën në rritje për feta jumbo të prodhuara në zonën e Chicagoland, si dhe të sigurojë një shumëllojshmëri opsionesh ushqimore për të mbajtur klientët të kënaqur, duke ulur kostot e punës. Do të ketë gjithashtu kursime.”

Për të siguruar efikasitet, sistemi operativ robotik monitoron më shumë se 1200 parametra çdo mikrosekondë, duke filluar nga fusha e shikimit të robotit dhe cilësia e ushqimit deri te pikat e shitjes. Pasi të porosisë një picë, picaola më vonë do të zgjedhë brumin, do ta shtypë dhe përhapë atë, do të shtojë salcë, djathë dhe mbushje, dhe më pas do të gatuajë, presë dhe kutojë picën në bazë të preferencave të klientit. Pizzaola do të jetë gjithashtu në gjendje të përmbushë porositë në internet dhe pjesë të vogla të veçanta që mund të planifikohen për t’u marrë në pjesën kryesore të zinxhirit përmes makinës brenda disa minutave nga porositja.

Dom Didiana, Themelues dhe President i Slice Factory, tha: “Ne jemi të njohur për Pizzën tonë Jumbo dhe Jumbo Slices, dhe ky partneritet me Nala Robotics do të na ndihmojë të përmirësojmë me shpejtësi prodhimin ndërsa zgjerojmë vendndodhjet dhe zonat e shërbimit. Ne e bëjmë.” Napoli, Italipër të Çikago hapi restorantin e tij të parë italian të drejtuar nga familja në mesin e viteve 1990 dhe disa vjet më vonë. “Ajo që është me të vërtetë emocionuese është se ne tani kemi aftësinë për të drejtuar një restorant plotësisht autonom të stilit të picerisë me shumë artikuj të menusë, duke ruajtur recetat tona familjare me të njëjtën shije të mrekullueshme dhe cilësi të jashtëzakonshme ushqimore.” Klientët tanë e kanë dashur atë për shumë vite .”

Zgjidhja modulare e Nala Robotics u jep restoranteve mundësinë të zgjedhin nga një shumëllojshmëri furrash picash, së bashku me pajisje të tjera si një fërgesë, skarë, makarona dhe stacion sallatesh. Opsionet e qirasë mujore për pizzaola fillojnë këtu 7000 dollarë në muaj. E-mail [email protected] Për më shumë informacion mbi çmimet dhe zgjidhjet e personalizuara. Shkarkoni një video të shkurtër të Pizzaiola këtu ose duke vizituar https://bit.ly/PizzaiolabyNalaRobotics.

Rreth Nala Robotics

Nala Robotics është një kompani e teknologjisë së AI që prish industrinë e kuzhinës. Risitë e tij përfshijnë kuzhinierin e parë plotësisht të automatizuar në botë me shumë kuzhina, një robot i personalizueshëm që përdor mësimin e makinës për të gatuar receta të pafundme që përsëriten me saktësi të saktë në çdo kohë dhe kudo. Kompania po demonstron me sukses teknologjinë e saj në tre restorante në pronësi të kompanisë Naperville, Ill. Me emrin Nala Restaurant Group. Këto përfshijnë: Një pulë mesatare, një koncept i pulës së skuqur; Surya Tiffin, një restorant në Indinë e Jugut; dhe Thai 76, një mensë tajlandeze e ushqimit të shpejtë. Kompania gjithashtu ofron anëtarësime në planin e vakteve dhe opsione të parapaketuara të ngrënies “kap dhe shko” në këto vende restorantesh. bazuar ne Arlington Heights, Ill.Nala është në zyrën e Robotikës kaliforni, Indi Dhe Ukrainë, vizitoni për më shumë informacion https://nalrobotics.com/ Ose ndiqni kompaninë në LinkedIn dhe Twitter @nalarobotics,

Rreth Slice Factory

Fabrika e Slice u themelua për të festuar familjen dhe ushqimin – një fetë në një kohë. Marka u ofron klientëve feta pica jumbo të stilit të Çikagos me 12 vende në të gjithë Çikagolandin, duke revolucionarizuar mënyrën se si klientët mendojnë për picën e servirur me feta. Ushqimi dhe familja do të jenë gjithmonë në qendër të markës, me gjithnjë e më shumë të ftuar që zgjedhin Slice Factory. Për të mësuar më shumë rreth Slice Factory, vizitoni https://www.theslicefactory.com.

Burimi Nala Robotics

Leave a Comment

Your email address will not be published.