Karkaleca meksikane Del Pacifico Wild Blue e disponueshme në Jelson


ENCINO, CA – I njohur për përzgjedhjen e tij të kuruar të produkteve me cilësi të lartë nga e gjithë bota, Gelson’s thekson karkalecat meksikane blu të kapur nga egërsi Del Pacific në të gjitha 27 vendndodhjet e tij me një zbritje speciale prej 25% nga 22 deri në 24 korrik.

Të kapur në brigjet perëndimore të Meksikës, karkalecat meksikane blu të kapur nga egra në Del Pacifico janë të qëndrueshme, pa kimikate dhe konservues dhe plotësisht të gjurmueshëm. Karkalecat kapen duke përdorur varka panga artizanale që mundësohen nga erërat dhe baticat për të rrjedhur një rrjetë ‘suripera’, e cila është një nga metodat më të mira dhe më të qëndrueshme për kapjen e karkalecave. Ato përpunohen një herë, ngrihen dhe dërgohen në të njëjtën ditë kur kapen për të siguruar dhe ruajtur freskinë dhe cilësinë premium të karkalecave.

Duke blerë karkaleca Del Pacifico, ju po mbështesni gjithashtu operacionet e peshkimit në shkallë të vogël dhe ruajtjen e komuniteteve në të cilat ata shërbejnë. Karkalecat janë të certifikuara për tregti të drejtë, që do të thotë se primet nga të gjitha blerjet kthehen direkt te peshkatarët. Aktualisht, një pjesë e primit duhet të shpenzohet për projektet e mbrojtjes së mjedisit dhe pjesa tjetër mund të shpenzohet për peshkatarët dhe komunitetin, për çdo gjë, nga shtimi i ajrit të kondicionuar në shkolla deri te pastrimi i plastikës nga uji i detit.

“Kakaleca meksikane blu e egër e Del Pacifico-s përputhet në mënyrë të përkryer me llojin e ushqimeve të detit që duam t’u ofrojmë klientëve tanë. Është i pastër, i qëndrueshëm, i certifikuar nga tregtia e drejtë dhe i shijshëm,” thotë Fernando Moreno, Mish dhe tha Blerësi i ushqimeve të detit Gelson. “Është një kohë e shkëlqyeshme që klientët të përfitojnë nga promocioni special dhe të zbulojnë se sa i gjithanshëm është ky karkalec. Aroma e ëmbël, e shijshme dhe tekstura e freskët dhe e lezetshme mund t’i ndihmojë ata në çdo gjë, nga koktejet e karkalecave dhe ceviche deri te pjatat me makarona ose në skarë. “Bën një zgjedhje të shkëlqyer për të gjitha llojet e rasteve dhe pjatave deri sa të hidhet.”

Klientët mund të gjejnë karkaleca meksikane Del Pacifico Wild Blue në sportelet e ushqimeve të detit në të gjitha lokacionet e Gelson, si dhe në seksione të paketuara ushqimesh deti të ngrira. Për më shumë informacion ose për të gjetur dyqanin e Gelson më afër jush, vizitoni gjetësin e dyqaneve të tyre këtu. Për të mësuar më shumë rreth Del Pacifico, vizitoni delpacificoseafoods.com.

Rreth Del Pacifico Seafoods

Del Pacifico Seafoods u themelua në vitin 2014, misioni i së cilës është të prodhojë karkaleca me cilësi më të lartë në botë duke përdorur metodat më të qëndrueshme të vjeljes dhe përpunimit që ekzistojnë sot. Puna në bashkëpunim të ngushtë me peshkatarët artizanë i ka lejuar ata të promovojnë praktika të qëndrueshme peshkimi dhe të sjellin karkalecat më të mira në botë në tregje të reja, duke u dhënë atyre një mundësi të drejtë për të konkurruar në tregun global të ushqimeve të detit. Përveç certifikimit Fair Trade dhe Friend of the Sea, ato janë gjithashtu të certifikuara nga BRC dhe ASC. Për më shumë informacion, vizitoni www.delpacificoseafoods.com dhe ndiqni Del Pacific në Facebook dhe Instagram.

Gelson’s. rreth

Duke festuar 70-vjetorin e saj në 2021, Gelsons operon 27 dyqane ushqimore të specializuara me shërbime të plota në Kaliforninë Jugore. Çdo treg Gelson ka komoditetet e plota të një supermarketi tradicional me aromën lokale të tregut të lagjes. standardet e tyre të larta – për cilësinë, vlerën dhe freskinë; shërbim i patejkalueshëm; Dhe vëmendje ndaj detajeve – përcaktoni përvojën përfundimtare të blerjeve ushqimore. Me mbi 70 vjet përvojë, ekspertët e brendshëm të Gelson e njohin stilin e jetës së Kalifornisë Jugore dhe janë të shtyrë të gjejnë vetëm ushqimet më të mira dhe vlerën ekskluzive për klientët e tyre. Gelson’s është veçanërisht i njohur për produktet e tij të shijshme, të zgjedhura me dorë, prerjet më të mira dhe më të freskëta të mishit dhe ushqimeve të detit, si dhe recetat e veçanta të përgatitura nga shefi i kuzhinës. Kjo përvojë plotësohet nga aranzhimet e luleve të dizajnuara në mënyrë profesionale dhe një përzgjedhje e përshtatshme e artikujve ushqimorë të cilësisë më të lartë. Zbuloni pse jeta është më e shijshme në https://gelsons.com®.

Leave a Comment

Your email address will not be published.