Ina Garten’s Ricotta Cheesecake dhe 2 Receta të Tjera Patëzbathur Contessa Cheesecake

Cheesecake Ricotta e Ina Garten është një ëmbëlsirë e njohur Contessa me këmbë zbathur. Megjithatë, nuk është e tij Ne kolegj Receta e qumështit. Garten ka zhvilluar receta të tjera për qumështor gjatë më shumë se 20 viteve të tij si autor librash gatimi.

Cheesecake Limoncello Ricotta nga Ina Garten

https://www.youtube.com/watch?v=hbnHG-kL6NM

Garten’s Ricotta Cheesecake, i njohur gjithashtu si Limoncello Ricotta Cheesecake Bar ose Square, është një kombinim i djathit ricotta kremoz dhe likerit të limonit. Ashtu si shumica e recetave Barefoot Contessa, udhëzimet — dhe përbërësit — janë të thjeshta.

Leave a Comment

Your email address will not be published.