Home Chef zgjeron gjurmën në juglindje me më shumë hapësirë ​​prodhimi

Për t’u shërbyer më mirë konsumatorëve tanë në rritje të kompleteve të ushqimit, kuzhinier në shtëpi po zgjeron gjurmën e saj në juglindje në një vend të ri prodhimi që do të lejojë kapacitet më të madh dhe kapacitet më të madh. Kompania ka marrë me qira një objekt prej 181,000 metra katrorë në 2120 Skyview Drive. douglasvilleKëndoni.

Një degë e The Kroger Company, Home Chef ofron receta në një sërë formatesh, duke filluar nga kompletet e gatimit për furrë me rrëmujë minimale dhe gatimet e shpejta dhe të freskëta për kuzhinierët më aventureske në shtëpi. Të tilla si shtesa janë të përfshira. , ëmbëlsirat dhe më shumë. Shef në shtëpi me zgjidhje vaktesh në dispozicion nga www.homechef.com dhe në mbi 2200 dyqane në familjen Kroger,Vendndodhja e re e prodhimit të E-commerce do të strehojë si shërbimin e ofrimit të ushqimit ashtu edhe nevojat e shitjes me pakicë të biznesit.

Ndërsa Home Chef ka operuar në Jug që nga viti 2017, douglasville Qendra e prodhimit është objekti i parë i kompanisë me një qiramarrës. Ai do të pajiset me pajisje moderne si dizajni i avancuar i materialeve të sigurta për ushqim, proceset e pastrimit dhe rrjedha e objekteve. E vendosur pak jashtë Atlantës, vendndodhja e Douglasville do të jetë gjithashtu objekti i parë i kuzhinierit të shtëpisë që përfshin një kuzhinë me shërbim të plotë për gatimin dhe prodhimin e grupeve të përbërësve të përdorur në ushqimet e kompanisë. Përveç prodhimit të salcës në shtëpi, hapësira prej 6000 metrash katrorë do të trajtojë gatimin e perimeve, niseshtesë dhe drithërave.

“Objekti ynë i Atlantës është një pjesë thelbësore e ofrimit të ushqimit me cilësi të lartë për klientët tanë në Jug dhe më gjerë,” tha Eric Jensen, CEO i Home Chef me bazë në Çikago. “Kjo qendër krejt e re do ta bëjë prodhimin dhe shpërndarjen tonë edhe më efikase, në mënyrë që ne të vazhdojmë t’u sjellim fansave receta të thjeshta dhe të shijshme.”

Objekti i ri i prodhimit të Home Chef vjen në një kohë ideale, pasi kërkimi i konsumatorëve nga Culinary Visions me bazë në Çikago ka zbuluar se kompletet e vakteve janë në rrugën e duhur për t’u bërë një fenomen i zakonshëm, me 49% të konsumatorëve të moshës 18-34 vjeç që thonë se kompletet e vakteve janë pjesë të rutinës së tyre javore të ushqimeve. Sipas Culinary Vision, kompletet e vakteve janë më tërheqëse për familjet me tre ose më shumë persona.‘ Hulumtim49% e konsumatorëve në këto familje e përdorin këtë opsion në baza javore.

Me vendndodhjen e tij të re, Home Chef do të rekrutojë rreth 700 vende të reja pune. Për të mbështetur kompaninë e shërbimit të ofrimit të ushqimit,Për të përmbushur nevojat e punonjësve, Elevate Douglas Economic Partnership po punon me Home Chef në një sërë iniciativash të fuqisë punëtore, duke përfshirë panairet e punës për rolet me pagë dhe për orë që ofrojnë mundësi për lëvizshmëri të brendshme dhe rritje profesionale. Për më shumë detaje rreth programeve të ardhshme të rekrutimit, aspirantët mund të vizitojnë këtu www.elevatedouglas.com/homechef,

servisuar Mbi 9 milionë abonentë në ditë Me bazë në Cincinnati përmes një përvoje dixhitale të blerjeve dhe 2,800 dyqane ushqimore me pakicë nën emra të ndryshëm flamujsh kroger Numri 4 në PG 100, Grocers Progressive Lista e vitit 2022 Shitësit më të mirë të ushqimit dhe konsumit në Amerikën e Veriut,

Leave a Comment

Your email address will not be published.