Home Chef hap një qendër të re prodhimi më të fundit në Douglasville, Georgia


Douglasville, Ga. Home Chef, kompania kryesore e zgjidhjeve të ngrënies me prezencë si në shitje me pakicë ashtu edhe në internet, po zgjeron gjurmën e saj në juglindje në një vend të ri që do të lejojë kapacitet më të madh dhe kapacitet më të madh. Home Chef jep me qira një objekt prej 181,000 metrash katrorë në 2120 Skyview Drive në Douglasville. Operacioni i ri i prodhimit do të ofrojë më shumë hapësirë ​​dhe mundësi për t’i shërbyer më mirë bazës së klientëve në rritje të kompanisë.

Qendra e re e prodhimit është objekti i parë i Home Chef me një qiramarrës dhe do të pajiset me pajisje moderne që përfshijnë dizajn të avancuar të përbërësve të sigurt për ushqimin, proceset e pastrimit, rrjedhën e objekteve dhe më shumë. Ky lokacion i Douglasville do të jetë objekti i parë i kuzhinierit në shtëpi që përfshin një kuzhinë me shërbim të plotë për gatimin dhe prodhimin në grup të përbërësve të përdorur në kuzhinën e kompanisë. Kjo hapësirë ​​prej 6000 metrash katrorë do të trajtojë gatimin e perimeve, niseshtesë dhe drithërave, si dhe prodhimin e salcës në shtëpi.

“Objekti ynë i Atlantës është një pjesë thelbësore e ofrimit të ushqimit me cilësi të lartë për klientët tanë në Jug dhe më gjerë,” tha CEO i Home Chef Eric Jensen. “Kjo qendër krejt e re do ta bëjë prodhimin dhe shpërndarjen tonë edhe më efikase, kështu që ne mund të vazhdojmë t’u sjellim fansave receta të thjeshta dhe të shijshme.”

I blerë nga Kroger, shitësi më i madh i ushqimeve ushqimore në Amerikë, në vitin 2018, Home Chef ofron receta të thjeshta, të arritshme dhe të shijshme në një sërë formatesh, nga komplete ushqimesh të gatshme për furrë dhe të shpejta dhe të freskëta për kuzhinierët më aventureske në shtëpi. Përfshi dhe shtoni deri në koleksionet e kuzhinës – si pako proteinash, sallata, ëmbëlsira dhe më shumë. Vendndodhja krejt e re e Home Chef do të strehojë si shërbimin e ofrimit të vakteve të tregtisë elektronike ashtu edhe nevojat e biznesit me pakicë.

“Jam e emocionuar që Home Chef vendosi të sjellë biznesin e tyre në Douglasville,” tha Rochelle Robinson, kryebashkiaku i Douglasville. “Edhe një herë, Douglasville vërtetoi se ky është vendi për të bërë biznes në Metro Atlanta dhe mezi pres të shoh ndikimin pozitiv ekonomik që do të ketë kjo rritje e Shefit të Shtëpisë në komunitetin Douglasville, i cili është një vend i mrekullueshëm për të bërë biznes.” Gjithmonë e hapur.”

Partneriteti Ekonomik Elevate Douglas ka punuar në mënyrë aktive me Home Chef si dhe partnerë të tillë si Departamenti i Zhvillimit Ekonomik të Gjeorgjisë dhe Qyteti i Douglasville.

“Është një nder të mirëpresim Shefin e Shtëpisë në Douglasville,” tha Chris Pumpfrey, president i Partneritetit Ekonomik Elevate Douglas. “Ne jemi të përkushtuar të rekrutojmë kompani të mëdha në komunitetin tonë dhe aq më tepër të bashkëpunojmë me to për t’i ndihmuar ata të lulëzojnë këtu në Douglas County.”

Kompania e shërbimit të ofrimit të vakteve operon në Jug që nga viti 2017. Me këtë vendndodhje të re, Home Chef do të rekrutojë rreth 700 vende të reja pune. Për të mbështetur nevojat e kompanisë për personelin, Elevate Douglas Economic Partnership po punon me Home Chef në një sërë iniciativash të fuqisë punëtore, duke përfshirë panairet e punës për rolet me pagë dhe për orë që ofrojnë mundësi për lëvizshmëri të brendshme dhe rritje profesionale. Për më shumë informacion rreth ngjarjeve të ardhshme të punësimit, vizitoni www.elevatedouglas.com/homechef.

Rreth Shefit të Shtëpisë

E themeluar në vitin 2013, Home Chef është një kompani udhëheqëse e zgjidhjeve të ngrënies me prezencë si me pakicë ashtu edhe në internet. I disponueshëm nga www.homechef.com dhe me pakicë në mbi 2200 dyqane në familjen Kroger, Home Chef është i përkushtuar të sjellë gëzimin dhe komoditetin e gatimit në shtëpi përmes vakteve të thjeshta dhe të shijshme. Kompania me bazë në Çikago u rendit #1 në shërbimin ndaj klientit midis kompleteve të vakteve nga Newsweek. Home Chef është një degë e The Kroger Company (NYSE:KR). Mësoni më shumë dhe merrni gatimin në www.homechef.com. Na ndiqni në Twitter, Instagram dhe Facebook për përditësime dhe frymëzim.

Rreth Douglasville, Georgia

E vendosur pak jashtë Atlantës, Douglasville është një përzierje unike e hijeshisë së qytetit të vogël me pajisje metropolitane. Ne ofrojmë mjedisin ideal për startup-et dhe bizneset e vogla, qendrat e teknologjisë së lartë dhe infrastrukturën për rritje për kompanitë e Fortune 500. Standardi për jetën jugore, Douglasville është vendi ku takohen mundësitë e inovacionit. I përkushtuar ndaj stafit, i këndshëm dhe i përgjegjshëm ndaj komunitetit dhe i përkushtuar për të përmirësuar cilësinë e jetës si për vizitorët ashtu edhe për banorët, Douglasville është qyteti kryesor në vend për të jetuar, punuar, luajtur dhe rritur një familje.

Rreth Partneritetit Ekonomik Elevate Douglas

Partneriteti Ekonomik Elevate Douglas është një partneritet zhvillimi ekonomik publik-privat i fokusuar në krijimin e një mjedisi të fortë biznesi në Douglas County. Partneriteti përfaqëson konsolidimin e funksioneve dhe përgjegjësive të zhvillimit ekonomik të Autoriteteve të Zhvillimit Ekonomik dhe Zhvillimit të Douglasville të Qarkut Douglas, dhe nga ana tjetër i bashkon ato me Dhomën e Qarkut Douglas për të përmbushur më mirë qëllimet.

Leave a Comment

Your email address will not be published.