‘Gruaja Pioneer’ rrëfen se torta me krem ​​kafeje është ‘dymbëdhjetë udhëtime në parajsë dhe kthim’

Ree Drummond, i cili luan në serialin Food Network zonja drejtuese, pranoi se receta e saj për tortën me krem ​​kafeje është “dymbëdhjetë udhëtime në parajsë dhe kthim”. E mira e pjekur, për të cilën Drummond shkroi për herë të parë në vitin 2009, shoqërohet mirë me një filxhan kafe të nxehtë dhe është një ëmbëlsirë e mrekullueshme për drekë ose darkë.

Ree Drummond | Food Network/Discovery Press

Drummond pranon se kjo tortë ‘e shijshme’ është vetëm për ‘dashësit e kafesë’

zonja drejtuese Ylli pranoi se ky produkt i veçantë i shënon të gjitha kutitë kur kërkon një ëmbëlsirë të pasur dhe dekadente të mbushur me shije kafeje.

Leave a Comment

Your email address will not be published.