‘Gruaja Pioneer’ Ree Drummond prodhon Drawer Primavera

Gruaja Pioniere e ftoi audiencën në një turne në frigoriferin e saj. Ree Drummond mblodhi përbërës nga frigoriferi i saj dhe përgatiti ushqime bazuar në atë që kishte brenda. Një ushqim që ajo fshikulloi ishte sirtari primavera. Ja se si ai e bëri këtë vakt.

Ree Drummond’s Produce Drawer Primavera

Gratë Pioneer Ree Drummond dhe Savannah Guthrie I Nathan Congleton / NBC / NBCU Foto Bank nëpërmjet Getty Images

Drummond thotë se ai dhe Pasta Primavera “kthehen prapa”. Ajo e ka bërë këtë pjatë për një kohë të gjatë. Drummond thotë se makarona primavera është në thelb makarona me perime pranverore. Asaj i pëlqen më së shumti versioni i saj sepse mund të bëjë çfarëdo perime që dëshiron (shikoni disa nga recetat më të mira të perimeve të Drummond).

Leave a Comment

Your email address will not be published.