Future Market Insights Inc., Tregu Global i ëmbëlsirave të ngrira pritet të arrijë një vlerësim prej 176 miliardë dollarë amerikanë deri në fund të vitit 2032.

Amerika e Veriut Vlerësohet se do të udhëheqë tregun e ëmbëlsirave të ngrira gjatë periudhës së parashikimit 2022-2032. Disa nga lojtarët kryesorë në tregun e ëmbëlsirave të ngrira janë General Mills, Unilever, Nestle, Kellogg’s Company dhe London Dairy.

Njuark, Del., 27 korrik 2022 /PRNewswire/ — Tregu global i ëmbëlsirave të ngrira është vendosur të dëshmojë rritjen në CAGR 5.8% dhe vlerësohet të arrijë një vlerësim prej përafërsisht. 176 miliardë dollarë deri në vitin 2032.

Kërkesa në rritje për ëmbëlsirat organike për shkak të përfitimeve të ndryshme shëndetësore që lidhen me to, të tilla si përmbajtja e ulët e yndyrës dhe sheqerit, pritet të drejtojë tregun gjatë periudhës së parashikimit. Një numër në rritje i supermarketeve apo hipermarketeve anembanë botës janë vendosur gjithashtu të rrisin shitjet e ëmbëlsirave të ngrira pasi këto dyqane ofrojnë ulje herë pas here.

Megjithatë, rritja e shqetësimeve shëndetësore mes njerëzve mund të ndikojë në treg në dekadën e ardhshme. Sipas Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH), rreth 422 milionë njerëz në mbarë botën kanë diabet dhe ky numër pritet të arrijë në 600 milionë në dy dekadat e ardhshme. Kështu, konsumatorët janë në kërkim të opsioneve vegjetariane, me kalori të ulët dhe pa qumësht, të cilat mund të pengojnë tregun.

Kërkoni shembull PDF @ https://www.futuremarketinsights.com/reports/sample/rep-gb-15304

Por, për shkak të popullaritetit në rritje të ëmbëlsirave organike të ngrira, shumë kompani po synojnë të zgjerojnë portofolin e produkteve të tyre në këtë kategori. Në maj 2021Për shembull, Nju JorkMe bazë Kind Healthy Snacks (KIND) lançoi pincat KIND FROZEN, gamën e re të ëmbëlsirave të ngrira me bazë bimore, me 4-6 g proteina për racion.

Faktet kryesore: Tregu i ëmbëlsirave të ngrira

 • Tregu global i ëmbëlsirave të ngrira vlerësohet të arrijë rreth Rs. 100.1 miliardë dollarë deri në vitin 2022.
 • Sipas llojit të produktit, segmenti i akullores vlerësohet të jetë rreth 50% Pjesa globale e tregut të ëmbëlsirave të ngrira gjatë periudhës së parashikimit.
 • Tregu i ëmbëlsirave të ngrira në SHBA pritet të rrisë pjesën e luanit të tregut me rritjen e kërkesës për ëmbëlsira me pak yndyrë dhe të shëndetshme.
 • Ëmbëlsirat e ngrira pa sheqer do të shfaqen si një kategori tërheqëse mes konsumatorëve në dekadën e ardhshme.
 • Kinë Tregu i ëmbëlsirave të ngrira ka të ngjarë të dëshmojë një rritje të qëndrueshme për shkak të rritjes së numrit të salloneve të akulloreve në vend.

“Kërkesa në rritje për ëmbëlsirat pa gluten dhe me pak yndyrë do të nxisë rritjen në tregun e ëmbëlsirave të ngrira gjatë periudhës së vlerësimit,” thotë një analist i Future Market Insights.

Bisedoni me ekspertin tonë @ https://www.futuremarketinsights.com/ask-question/rep-gb-15304

Peizazhi konkurrues: Tregu i ëmbëlsirave të ngrira

Tregu i ëmbëlsirave të ngrira është shumë i fragmentuar me praninë e lojtarëve vendas dhe ndërkombëtarë si Unilever, Nestle dhe General Mills. Lojtarët kryesorë po përqendrohen në hyrjen në tregjet në zhvillim duke zgjeruar portofolin e produkteve të tyre për të përmbushur kërkesën në rritje të konsumatorëve për një shumëllojshmëri ëmbëlsirash, duke përfshirë akulloren.

Pak lojtarë të tjerë po konkurrojnë në bazë të ofertave të produkteve, shijes, shijes, cilësisë, çmimit, paketimit, madhësisë, funksionalitetit dhe aktiviteteve promovuese për të fituar një avantazh konkurrues në tregun e ëmbëlsirave të ngrira.

Për shembull,

 • Prill 2022KLIMON, një prodhues ëmbëlsirash të ngrira pa qumësht, lançoi 100% ëmbëlsira të ngrira me bazë bimore, bajame dhe pa qumësht në 5 shije inovative në vendndodhje të zgjedhura Walmart në të gjithë SHBA-në.
 • janar 2022Mondelez International, Inc., një prodhues amerikan ushqimor, prezantoi gamën e saj më të fundit të ëmbëlsirave të ngrira nën markën Oreo. Gama e re përfshin vaska Oreo, sanduiçe, kone dhe bare.

Eksploroni njohuri më të vlefshme në tregun e ëmbëlsirave të ngrira

Future Market Insights, në raportin e tij të ri, ofron një analizë të paanshme të tregut global të ëmbëlsirave të ngrira, duke paraqitur të dhëna historike (2017-2021) dhe të dhëna parashikimi për periudhën e parashikimit 2022-2032.

Studimi ofron njohuri magjepsëse sipas llojit të produktit (akullore, kos të ngrirë, kek të ngrirë dhe lloje të tjera produktesh), kategori (tradicionale dhe pa sheqer) dhe kanal shitjesh (kanali i shitjeve jashtë linje) [supermarkets/hypermarkets, departmental stores, convenience store, and other sales channel] dhe kanalet e shitjeve online [company website and e-commerce platform]) në shtatë rajone kryesore të botës.

Përshtatje përpara se të blini, vizitoni @ https://www.futuremarketinsights.com/customization-available/rep-gb-15304

Pamja e tregut të ëmbëlsirave të ngrira sipas kategorisë

Sipas llojit të produktit:

 • Akullore
 • kos i ngrire
 • tortë e ngrirë
 • Llojet e tjera të produkteve

sipas kategorisë:

Sipas kanalit të shitjeve:

 • kanali i shitjeve offline
  • Supermarket / Hipermarket
  • një departamente
  • dyqan komoditeti
  • kanale të tjera të shitjes
 • kanali i shitjeve në internet
  • Faqja e internetit e kompanisë
  • platforma e tregtisë elektronike

sipas rajonit:

 • Amerika e Veriut
 • Amerika Latine
 • Evropë
 • Lindja e Mesme Dhe Afrika
 • Azia Lindore
 • Azia Jugore
 • Oqeani

Rreth Divizionit të Ushqimit dhe Pijeve në Future Market Insights

Ekipi i Ushqimit dhe Pijeve në Future Market Insights ofron të gjitha njohuritë e nevojshme dhe analizat e konsulencës për të përmbushur nevojat specifike të inteligjencës së biznesit të klientëve në mbarë botën. Me një katalog prej mbi 500 raportesh që lidhen me të dhënat dhe analizat më të fundit nga industria e ushqimit dhe pijeve, ekipi është i lumtur të ndihmojë me çdo nevojë kërkimore dhe konsultimi për inteligjencën e biznesit.

Për të blerë këtë raport vizitoni @ https://www.futuremarketinsights.com/checkout/15304

tabela e Përmbajtjes

1. Përmbledhje ekzekutive

1.1. Perspektiva e Tregut Global
1.2. tendenca e anës së kërkesës
1.3. tendencat nga ana e ofertës
1.4. analiza e udhërrëfyesit të teknologjisë
1.5. analiza dhe rekomandime

2. Vështrim i përgjithshëm i tregut

2.1. Mbulimi i tregut / Taksonomia
2.2. Përkufizimi i tregut / Fushëveprimi / Kufijtë

3. Sfondi i tregut

3.1. dinamika e tregut
3.1.1. shoferët
3.1.2. Pafuqia
3.1.3. mundësi
3.1.4. tendencat
3.2. parashikimi i skenarit
3.2.1. Kërkesa në një skenar optimist
3.2.2 Kërkesa në skenarin e ardhshëm
3.2.3. kërkesa në një peizazh konservator
3.3. Lansimet e produkteve dhe zhvillimet e fundit
3.4. analiza e ciklit jetësor të produktit
3.5. analiza e zinxhirit të vlerës
3.5.1. Tregoni pjesëmarrësit nga ana e furnizimit dhe rolet e tyre
3.5.1.1. Prodhuesit
3.5.1.2. Pjesëmarrës i nivelit të mesëm (tregtar/agjent/ndërmjetës)
3.5.1.3. Shitës me shumicë dhe shpërndarës
3.5.2. % e Analizës së Marzhit Operativ
3.5.3. Lista e furnizuesve të lëndëve të para
3.5.4. Lista e blerësve aktualë dhe potencialë
3.6. Tregu global i ëmbëlsirave të ngrira – Analiza e çmimeve
3.6.1. Vlerësimi në pikën e çmimit sipas rajonit
3.6.2. Vlerësimi me pikë çmimi sipas llojit të produktit
3.6.3. Parashikimi i çmimeve deri në vitin 2032
3.6.4. Faktorët që ndikojnë në çmimet
3.7. Faktorët parashikues – Rëndësia dhe ndikimi
3.8. peizazhi rregullator
3.8.1. Rregulloret e paketimit dhe etiketimit
3.8.2. Përmbledhje e Agjencisë së Certifikimit dhe Certifikimit
3.8.3. Politikat e importit/eksportit
3.9. Perspektiva Rajonale e Tregut Prindër
3.10. analiza e anketës së konsumatorëve
3.11. faktorët makroekonomikë
3.12. Pretendimet e produktit dhe informacionet ushqyese të skanuara nga blerësit

4. Analiza globale e tregut të ëmbëlsirave të ngrira 2017-2021 dhe parashikimi, 2022-2032

4.1. Analiza e madhësisë historike të tregut (US$BN) dhe vëllimit (MT), 2017-2021
4.2. Vlera aktuale dhe e ardhshme e madhësisë së tregut (US$ miliardë) dhe Vëllimi (MT) Vlerësimet, 2022-2032

TOC e plotë….

hidhini një sy Raporte Kërkimore të Lidhura me Domenin e Ushqimit dhe Pijeve

Tregu i kosit të ngrirë: Tregu global i kosit të ngrirë pritet të arrijë një vlerësim tregu prej 2.1 miliardë dollarë deri në vitin 2022, duke u përshpejtuar me një CAGR prej 3.7% nga 2022-2032.

Tregu i ushqimit të ngrirë për kafshët shtëpiake: Tregu global i ushqimit të ngrirë për kafshët shtëpiake pritet të arrijë një vlerësim tregu prej 14 miliardë dollarësh deri në vitin 2022, me kërkesë që rritet me një CAGR prej 5.1% gjatë periudhës së vlerësimit.

Tregu i perimeve të ngrira: Tregu global i perimeve të ngrira vlerësohet të jetë 32.4 miliardë dollarë në vitin 2022 dhe parashikohet të arrijë në 55.8 miliardë dollarë deri në vitin 2032. Tregu global parashikohet të shfaqë një CAGR prej 5.6% nga 2022 në 2032.

Tregu i ushqimeve të gatshme të ngrira: Madhësia globale e tregut të vakteve të gatshme të ngrira vlerësohet të jetë 40.8 miliardë dollarë në vitin 2022, e cila pritet të rritet me një CAGR prej 8.2% për të arritur në 89.7 miliardë dollarë deri në vitin 2032.

Tregu i picave të ngrira: Madhësia e tregut të picave të ngrira parashikohet të arrijë në 18.32 miliardë dollarë amerikanë në vitin 2021. Perspektiva e kërkesës për pica të ngrira pritet të mbetet pozitive, me një vlerë tregu të parashikuar të arrijë në 32.89 miliardë dollarë deri në vitin 2031, me një CAGR prej 6.0%. 2021-31.

Tregu i bareve me fruta të ngrira: Tregu global i bareve me fruta të ngrira parashikohet të kalojë një vlerësim prej 22 milionë dollarësh deri në fund të vitit 2032.

Madhësia e tregut të pluhurit Chitosan , Kërkesa globale për pluhur Chitosan parashikohet të rritet me një CAGR të shëndetshëm prej rreth 6.38% gjatë periudhës së parashikimit midis 2022 dhe 2032.

Tendencat e tregut të oligosakarideve chitosan , Pjesa e parashikuar e tregut global të oligosakarideve të kitozanit është 2.5 miliardë dollarë amerikanë Parashikohet të tejkalohet në 2022 9.8 miliardë dollarë amerikanë Duke ecur përpara me një CAGR prej 14% gjatë periudhës së parashikimit (2022-2032), deri në fund të 2032.

Parashikimi i tregut të proteinave të albuminës së vezëve: Tregu global i proteinave të albuminës së vezëve pritet të arrijë një vlerësim prej Rs. 1.42 miliardë dollarë Deri në fund të vitit 2022, duke u përshpejtuar në një CAGR prej 7.3% gjatë 2022-2032. Proteina e albuminës së vezës parashikohet të arrijë në treg 2.88 miliardë dollarë amerikanë në vitin 2032.

Tregu i produkteve të ngrira të bukës: Madhësia e tregut global të furrave të ngrira e vlerësuar nga: 23 miliardë dollarë Pritet të arrijë në 2021 49 miliardë dollarë Deri në vitin 2032, duke regjistruar një CAGR prej 7.4% gjatë periudhës së parashikimit.

Rreth Vështrimeve të Tregut të Ardhshëm (FMI)

Future Market Insights (organizatë e certifikuar për kërkimin e tregut ESOMAR dhe një anëtar i) Nju Jorku i Madh Dhoma e Tregtisë) ofron një pasqyrë të thellë në kontrollin e faktorëve që nxisin kërkesën në treg. Ai zbulon mundësitë që do të favorizojnë rritjen e tregut gjatë 10 viteve të ardhshme nëpër sektorë të ndryshëm bazuar në burimin, aplikacionin, kanalin e shitjeve dhe përdorimin përfundimtar.

kontakto:
Future Market Insights Inc.
Christiana Corporate, 200 Continental Drive,
Suite 401, Newark, Delaware – 19713, SHBA
T: +1-845-579-5705
Për pyetjet e shitjeve:[email protected]
Shikoni të gjitha raportet më të fundit: https://www.futuremarketinsights.com/reports
Raportoni:https://www.futuremarketinsights.com/reports/frozen-desserts-market
LinkedIn|Cicëroj, blog

Logo: https://mma.prnewswire.com/media/197648/FMI_Logo.jpg

Burimi Vështrime të Tregut të Ardhshëm

Leave a Comment

Your email address will not be published.