Ekziston një traditë e dhënies së ushqimit në fund të muajit. Demokrat i përditshëm

Dy muaj më parë, Christina Warner mbërriti për darkë në Kishën e Bashkuar të Krishtit të Shën Gjonit (UCC) dhe njoftoi se ishte ditëlindja e saj.

informata themelore

cfare te sjelle

shërbimi i ofruar

si për të ndihmuar

Leave a Comment

Your email address will not be published.