Çfarë është çokollata rubin? shije, përdorimi më i mirë

Deri vonë, kishte vetëm tre lloje të çokollatës: e zezë, qumësht dhe e bardhë. Por pas paraqitjes në sezonin 10 Shfaqja e madhe britanike e pjekjesMë shumë njerëz po flasin për çokollatën me ngjyrë të skuqur të quajtur . quhet Çokollatë rubin.

Çokollata rubin është padyshim e bukur, por meqenëse është kaq e re, shumica e njerëzve nuk e kanë idenë se çfarë ka në të, çfarë shije ka dhe çfarë të përdorin. Por kjo përzierje e ëmbël nuk është sekret për ekspertët e çokollatës Clay Gordon. (krijuesit e The Chocolate Life) dhe Jennifer Earle (themelues i Turne ekstazi me çokollatë dhe host i podkasteve Gjëja tjetër e shijshme). Për fat të mirë, ata janë të hapur për të ndarë (të paktën një fakt – jo domosdoshmërisht i ëmbël).

Leave a Comment

Your email address will not be published.