Boscovich Fresh Food Group prezanton Green Fork™, një linjë shpikëse, e freskët dhe e re e kompleteve të sallatave, gjetheve të buta, përzierjeve të sallatave dhe perimeve të paketuara.

Kultivuesi i famshëm i perimeve lançon linjë të re për blerësit nën etiketën Fresh Prep, LLC me 11 SKU

Oxnard, Kaliforni., 18 prill 2022 /PRNewswire/ — Fresh Prep, LLC, një degë e Boskovich Fresh Food Group, krahu i përpunimit të kompanisë historike, sjell një linjë të re emocionuese të shitjes me pakicë, gjemb jeshil, me 11 SKU për industrinë këtë muaj. Green Fork është vendosur të ndryshojë mënyrën se si klientët mendojnë për ushqimin, me komplete sallate ftuese dhe lozonjare, gjethe të buta, përzierje sallate dhe perime të paketuara. Një bazë e industrisë në pronësi familjare për më shumë se 100 vjet, Boskovich Fresh Food Group njihet për njohuritë dhe përkushtimin e tij shumë brezash ndaj praktikave të qëndrueshme bujqësore, përsosmërinë e tij të sigurisë ushqimore dhe cilësinë e qëndrueshme të produktit në të gjitha produktet tradicionale dhe organike. Kompania është një nga të paktat kompani prodhuese të integruara vertikalisht që zhvillon, përpunon, paketon dhe shpërndan produktet e saj.

Fresh Prep, LLC, një degë e Boscovich Fresh Food Group, krahu i përpunimit të kompanisë historike, këtë muaj sjell Green Fork, një linjë të re emocionuese të shitjes me pakicë në industri me 11 SKU.

Deep Silver, drejtor i lartë i marketingut në Fresh Prep, LLC dhe Boscovich Family Farms, udhëhoqi zhvillimin e linjës së re si një mënyrë për të sjellë personalitet të ri dhe një avantazh të avancuar, rinor në kategorinë e parapaketuar. Silver vuri në dukje se asnjë markë në këtë kategori nuk tërheq konsumatorët e rinj, mijëvjeçarë me synimin për recetën, komoditetin dhe rëndësinë. Me paketimin e gjallë dhe recetat e drejtuara nga kuzhinieri, Green Fork më në fund e plotëson këtë boshllëk në ofertën e ushqimeve dhe është gati të tërheqë klientë të rinj.

Rajat tha, “Green Fork është një mundësi për markat tona për të mirëpritur konsumatorët e rinj që kërkojnë qëndrueshmëri dhe opsione të shëndetshme e të përshtatshme, dhe për të përmirësuar shitjet brenda një demografie për partnerët tanë me pakicë.”

Shef. duke punuar së bashku Andrew Hunter (i Wolfgang Puck, Ranch Nimandhe fama e Kikkoman R&D), ekipi u fokusua në prodhimet e freskëta që e vendosën Boskovich të parin në hartë.

Linja e re emocionuese i jep lamtumirë sallatave të mërzitshme me thasë të së kaluarës duke prezantuar shije moderne dhe kombinime të shijshme – të gjitha me Boscovis që premton të ruajë freskinë e freskët më gjatë. Do të nisë me Green Fork dy komplete sallate, përplasem Dhe mesdhetar i mrekullueshëm, dy gjethe të buta, rukola shume e bukur Dhe spinaq i ëmbël bebe, përzierje dy sallate, festë në kopsht Dhe vetëm pranverëDhe pesë perime të parapaketuara, Cilantro Pronto, Italian-O Majdanoz, Curiously Curly Majdanoz, Radish Squad, Dhe Be-Bay Bok Choy,

Ka diçka të veçantë edhe te perimet; Secili prej tyre vjen me një kod të ndryshëm UPC, i pari për këtë kategori, gjë që e bën të lehtë vetë-arritjen. Paketimi u zhvillua duke përdorur kërkime që tregojnë se klientët janë më të shqetësuar për sigurinë e ushqimit në dritën e pandemisë. Produktet e paketuara paraprakisht sigurojnë blerësit se perimet nuk qëndrojnë në ajër të hapur ose nuk trajtohen nga të tjerët. Së fundi, etiketa vë në qendër të vëmendjes fermerët e Boskovich që sjellin shumë ushqime të shijshme në pjata.

Vazhdoni me freskinë e pakrahasueshme të Green Fork instagram Dhe Facebook, Partnerët e interesuar të shitjes me pakicë mund të vizitojnë https://www.greenforkfresh.com/ Dhe https://www.boskovichfarms.com/fresh-prep-products/green-fork/ose email [email protected],

Rreth fermës familjare Boskovich:
Që nga viti 1915, emri Boskovich ka qenë sinonim i produkteve të freskëta cilësore. gjithçka filloi kur Stephen BoskovichNjë emigrant i ri kroat filloi të merrej me bujqësi në shtatë hektarë tokë të Kalifornisë Lugina e San Fernando. Në vitin 2021, katër breza më vonë, Boskovich Fresh Food Group është ende në pronësi të familjes dhe operohet. Kompania rritet në më shumë se 18,000 hektarë kaliforni, Meksika, NevadaDhe Arizona, prodhon mbi 30 kultura të ndryshme frutash dhe perimesh dhe mbi 150 artikuj me pakicë dhe ushqimore gjatë gjithë vitit. Organizata e integruar vertikalisht është e ndarë në tre degë: Fermat Familjare Boscovich për shitjen e perimeve të produkteve tradicionale, Fresh Prep për përpunimin dhe perimet me vlerë të shtuar dhe Fermat 4 Seasons për funksionimin dhe menaxhimin e hektarëve në rritje. Suksesi i tij përmblidhet më së miri në fjalët e fermerëve të familjes Boskovich: “Ne kurrë nuk ndalojmë së rrituri”.

Kontakti i medias:
Ashley Martinez , [email protected] | 757-927-9933

Duke prezantuar shije moderne dhe kombinime të shijshme në ambalazhe me ngjyra të ndezura, linja e re emocionuese i jep lamtumirë sallatave të mërzitshme në thasë të së kaluarës – të gjitha me Boscovis që premton të ruajë freskinë e freskët më gjatë.

Duke prezantuar shije moderne dhe kombinime të shijshme në ambalazhe me ngjyra të ndezura, linja e re emocionuese i jep lamtumirë sallatave të mërzitshme në thasë të së kaluarës – të gjitha me Boscovis që premton të ruajë freskinë e freskët më gjatë.

Vendimi

Vendimi

Për të shkarkuar multimedian, vizitoni përmbajtjen origjinale: https://www.prnewswire.com/news-releases/boskovich-fresh-food-group-launches-green-fork-an-inventive-fresh-new-line-of- salad -kits-tender-leaves-salad-mix-and-packaged-veggie-301527189.html

Burimi Fresh Prep, LLC

Leave a Comment

Your email address will not be published.