Bobby Burke flet për shëndetin oral dhe qëndrueshmërinë

Për shumë prej nesh, larja e dhëmbëve është një pjesë automatike e rutinës sonë të përditshme. Ne nuk mendojmë shumë për llojin e pastës së dhëmbëve ose fillit që përdorim – nëse e kryen punën, kjo është gjithçka që ka rëndësi.

Por një produkt me cilësi të lartë është një komponent i rëndësishëm për ruajtjen e shëndetit oral optimal. Dhe aktori dhe stilisti i brendshëm Bobby Burke mund të dëshmojë rëndësinë e larjes së dhëmbëve dhe përdorimit të produkteve që do të përmirësojnë jo vetëm shëndetin tuaj, por edhe shëndetin e mjedisit.

Pse është kaq i rëndësishëm shëndeti oral për Burke?

“Të pastroj dhëmbët e mi është diçka që më është futur në kokë – pa ndonjë lojë fjalësh – që në moshë shumë të re,” shpjegon Burke. “Mamaja ime ishte pak më e mbrojtur dhe lau dhëmbët e mi dhe të motrës deri sa ishim rreth 12 ose 13. Pra, larja e dhëmbëve ka qenë diçka që ka qenë shumë e rëndësishme për mua gjatë gjithë jetës sime”.

Leave a Comment

Your email address will not be published.