Annabel Langbein: Recetë elegante për mëngjes – omëletë me karkaleca, kërpudha të pjekura dhe ëmbëlsirë kruasant. Yvonne Lorkin përputhet me pijen.

Omëletë vietnameze me karkaleca. Foto / Annabel Langbein Media

Rreth kësaj kohe të vitit të kaluar, çdo fundjavë kur zgjoheshim nga një mjegull e mjegullt me ​​supë bizele, pa asgjë jashtë që kërkonte vëmendjen tonë, Ted shkonte në dritaren e dhomës sonë të vogël të dhomës së gjumit buzë liqenit.

Ky lejlek i vogël do të përsëritej për disa fundjavë me një sërë personazhesh dhe situatash të ndryshme pasi dielli nuk arriti të depërtonte në brezin arktik të mjegullës së leshit të pambukut që varej mbi ne si një ngarkesë e vdekur. Na krijoi njëfarë nderimi dhe ne veshëm fustanet e zhveshjes dhe zbrisnim në katin e poshtëm dhe bënim një mëngjes të bollshëm, shtruam bujarisht tryezën, vumë pak xhaz francez dhe pretendojmë se ishim diku që nuk ishte e ftohtë, me mjegull dhe mjegull.

Në tryezën e mëngjesit pret një largim në mes të dimrit.

Leave a Comment

Your email address will not be published.