A ushqime të mira Dëshironi Dallas-Fort Worth Jepni një kontroll rreth mbeturinave të ushqimit me pulën e re Do Good

Mbetjet e ushqimit janë materiali numër një në landfillet e Amerikës
Çdo vit, rreth 40% e ushqimeve ushqimore të shëndetshme hidhen në deponi dhe çlirojnë metan, një gaz serrë që përshpejton ndryshimet klimatike dhe është 25 herë më i fuqishëm se dioksidi i karbonit.

Për të ndihmuar që ushqimi i shëndetshëm të mos shkojë dëm, Do Good Foods ka bashkëpunuar me shitësit ushqimorë për një zgjidhje të zgjuar dhe efektive për të mbrojtur planetin.

Si mund ta shpëtojë botën pula?
Do Good Foods krijoi një sistem të mbyllur për riciklimin e ushqimeve ushqimore të tepërta për të ndihmuar që ky ushqim i shëndetshëm të mos shkojë dëm. Ky proces riciklimi ndjek udhëzimet e hierarkisë ushqimore të EPA, të cilat thonë se pasi njerëzit dhurojnë ushqim, përdorimi tjetër më i mirë i mbetjeve ushqimore është shndërrimi i tyre në ushqim për kafshët. Duke përdorur një kombinim frutash, mishi, perimesh dhe furra buke, Do Good Foods krijon një ushqim të ushqyeshëm të pulës që imiton dietën natyrale të pulës. Pula me cilësi të lartë dhe pa karbon vihet më pas në dispozicion për blerje në të njëjtat dyqane, duke mbyllur unazën dhe duke ndihmuar në trajtimin e mbetjeve ushqimore. Çdo pulë Delicious Do Good ju kursen nga hedhja e rreth katër kilogramë sende ushqimore shtesë, duke parandaluar kështu çlirimin e gati tre kilogramëve të gazrave serrë.

“Si një markë për përparimin e klimës, ne donim të bashkëpunonim me një shitës me pakicë ushqimore që ndan vizionin tonë dhe ia dorëzon produktin tonë audiencës së duhur duke qenë pjesë e zgjidhjes për të luftuar mbetjet ushqimore dhe për të trajtuar ndryshimet klimatike. na ndihmoni ta arrijmë atë.” Justin Kamin, Bashkë-CEO dhe Bashkëthemelues i Do Good Foods. “Iniciativat e qëndrueshmërisë së Kroger janë plotësisht në përputhje me misionin tonë si kompani dhe me këtë partneritet, Kroger po demonstron përkushtimin e saj për të ndikuar në planetin tonë tani.”

Kompania Kroger, shitësi më i madh i ushqimeve në Amerikë, sjell ndryshime pozitive në kompaninë dhe komunitetet e saj që ndihmon në mbrojtjen e njerëzve dhe planetit. nëpërmjet kroger Zero uri, zero mbeturina Planifikimi i Ndikimit Social dhe Mjedisor, kompania është e përkushtuar të ndihmojë komunitetet të çlirohen nga uria dhe mbeturinat, dhe Do Good Foods është partneri më i ri për të ndihmuar në arritjen e këtij qëllimi.

“Kroger është e përkushtuar të ndihmojë në ndërtimin e një sistemi ushqimor më efikas, bamirës dhe të barabartë – një mision i përafruar me vlerat thelbësore të “Bëj ushqim të mirë”, tha. Keith Shoemaker, president i Divizionit Kroger Dallas. “Si një shitës me pakicë, duke ofruar Do Good Chicken në raftet tona u ofron konsumatorëve një zgjidhje të thjeshtë, të zbatueshme dhe të favorshme për klimën, duke çuar më tej qëllimin tonë të përbashkët për të bërë më mirë për planetin.”

Jo vetëm e mirë për planetin, por edhe për pjatën
Do Good Foods ka punuar gjithashtu së bashku Dallas amtare, dy herë mjekra James Finalist, shef dhe themelues i Roots Chicken Shack and Roots Southern Table, Tiffany DerryFrymëzoni kuzhinierët e shtëpisë me një recetë të lehtë dhe miqësore me klimën duke përdorur pulën e mirë, mushtin e mollës, tarragonin dhe salcën e qiqrave, të servirura mbi Kuskus Pearl.

“Si një kuzhinier dhe një avokat i ashpër për praktikat e ushqimit të qëndrueshëm dhe të shëndetshëm, Do Good Foods më inkurajon të krijoj receta të shijshme dhe miqësore me mjedisin dhe të bëj zgjedhje më të qëndrueshme në jetën time të përditshme. I nderuar që jam partner me Tiffany Derry,

Do Good Chicken ju sjell shije 100% natyrale, me cilësi të lartë, pa antibiotikë, hormone apo steroide. Pulat pa kafaze rriten dhe korren në SHBA dhe janë të disponueshme në një shumëllojshmëri prerjesh që mund të piqen në skarë, të piqen, të skuqen në tigan dhe të shijohen. Paketimi Do Good është bërë nga RPET, i cili është bërë nga kontejnerë PET të ricikluara. Së bashku mund të luftojmë ndryshimin e klimës me një kuzhinë.

bashkohu me misionin, bëj diçka të mirë
për ata në Dallas Zonat që priren të konsiderohen si humbje ushqimi, Do Good Chicken mund të gjenden në seksionin e shpendëve në dyqane të zgjedhura Kroger në të gjithë zonën. Për të gjetur një shitës me pakicë, vizitoni DoGoodChicken.com Për të mësuar më shumë, ndiqni @dogoodchicken Facebook, instagram Dhe YouTube.

Rreth Bërjes së Ushqimeve të Mira:
Do Good Foods është një kompani revolucionare e klimës. Produktet tona ushqimore pa karbon u ofrojnë konsumatorëve një mënyrë të shijshme për të luftuar mbetjet ushqimore dhe për të trajtuar ndryshimet klimatike nga kuzhinat e tyre. E themeluar nga familja Kamin, Do Good Foods ka ndërtuar një sistem të mbyllur me infrastrukturë moderne, i krijuar për të kthyer ushqimin e tepërt ushqimor (pasi të bëhen donacionet e komunitetit) në ushqim ushqyes për kafshët. Produkti i parë i Do Good Foods, Do Good Chicken, është rritur duke përdorur këtë ushqim të shëndetshëm, i cili mund të blihet në vend duke u dhënë konsumatorëve mundësinë që të kenë një ndikim të menjëhershëm mjedisor dhe të bëjnë mirë për Plate & Planet. ™

burim ushqimi i mirë

Leave a Comment

Your email address will not be published.