55 recetat më të mira të sallatës së vjeshtës

Ndërsa shumica prej nesh mendojnë për verën si sezonin më të mirë për sallata të shijshme, nuk ka dyshim se vjeshta sjell me vete shumë arsye për të shijuar një tas të madh me të mirat me gjethe.

Tregjet e fermerëve lokalë zakonisht janë të hapura në fund të shtatorit ose në fillim të tetorit, kështu që prodhimet e vjeshtës, si mollët dhe kungujt, mund të bëhen lehtësisht yjet e sallatave tona.

Nga sallatat e përzemërta që mbushin mjaftueshëm për pjatat kryesore, te opsionet e shkëlqyera për sallatat anësore për një darkë vjeshte, ne kemi përmbledhur 55 nga më të mirat. Receta e sallatës së vjeshtës Për t’ju frymëzuar që të vazhdoni ta doni sezonin e sallatës – edhe kur gjethet kanë filluar të kthehen!

Leave a Comment

Your email address will not be published.