5 videot më të mira të recetave të makaronave të Ree Drummond janë të preferuarat e grave Pioneer

Ka shumë pjata me makarona Pioneer Woman, por disa janë më të njohura se të tjerat. Këtu hyjnë videot e recetave të makaronave të Ree Drummond. Food Network ka përpiluar një listë me videot më të njohura të recetave nga shefat e famshëm.

1. Makarona dhe djathë

Ree Drummond | Nathan Congleton/NBC/NBCU Foto Bank

E para në listën e videove të recetave të makaronave të Drummond (shikoni videon e Food Network me të pesë në YouTube) janë makaronat dhe djathi nga blogerja e ushqimit, e kthyer në prezantues të emisionit të gatimit.

Leave a Comment

Your email address will not be published.