3 Receta më e lehtë e sallatës me patate të Ree Drummond

tl; Mjeku:

  • Disa nga recetat e sallatave me patate të Ree Drummond janë më të thjeshta se të tjerat.
  • Receta e sallatës së borzilokut me patate me limoni të Ree Drummond nuk kërkon shumë përbërës.
  • Sallata me patate Jalapeo Popper e autores së librit të gatimit dhe sallata perfekte me patate janë ndër recetat e saj më të lehta të sallatës me patate.

Ree Drummond | Monica Schipper / Getty Images për revistën The Pioneer Woman

Recetat e sallatës me patate të Ree Drummond janë të shumta. Ajo ka një recetë sallate me patate për pothuajse çdo rast. Thjesht ktheni faqet e librit të saj të gatimit për Gruaja Pioneer. Ka sallatë me patate të pjekur në skarë, sallatë me patate me tenxhere me presion dhe më shumë. Por për ato ditë ku gjithçka ka të bëjë me thjeshtësinë, drejtojuni recetave të thjeshta të sallatave me patate nga ylli i Food Network.

Leave a Comment

Your email address will not be published.