27 recetat dhe ëmbëlsirat më të mira pa pjekje

Ëmbëlsirat e thjeshta pa pjekje Mënyra për të mposhtur nxehtësinë e verës dhe për të kënaqur dhëmbin tuaj të ëmbël në të njëjtën kohë! Edhe kur nuk flakëron, ato janë kaq të thjeshta—dhe kaq të mira. Seriozisht, kush dëshiron të merret me një furrë kur ju nuk e keni atë? jo ne.

Ëmbëlsirat pa pjekje në thelb përgatiten vetë. Dhe opsionet janë të pafundme kështu që ju mund t’i bashkoni ato në varësi të përbërësve që keni nëpër shtëpi. Cheesecake pa piqem, byrek pa piqem, fudge pa piqem, kek dhe tartuf. Oh Zoti im! Pjesa më e vështirë është të zgjidhni çfarë të bëni së pari!

Leave a Comment

Your email address will not be published.