27 Receta të Lehta të Vakteve të Vakteve të Vakteve të Potatës Verore

Vështirë se do të kisha gatuar në verë nëse nuk do të kishte ushqim për hale në tenxhere gjatë verës. Temperaturat e ngrohta (oh hi, dielli dhe lagështia e pamëshirshme), argëtimi i fëmijëve pasditeve të ngarkuara dhe netët e vona pranë pishinës komplotojnë kundër meje. Gjëja tjetër që di, është ora 7 e mbrëmjes, jam ende me rroba banje dhe nuk e kam menduar as darkën. Përveç kësaj, kam një shtëpi plot me njerëz të uritur që më shikojnë me padurim. atje ata ushqim në tenxhere verore Recetë e thjeshtë e gatimit të ngadaltë që shijon shumë në një mbrëmje të nxehtë vere.

Leave a Comment

Your email address will not be published.