27 receta të ftohta të supave verore

Ushqimi i verës ka një aromë të butë dhe freskuese, kështu që supa zakonisht nuk është diçka që dikush do të mendonte ta shërbente kur moti është i nxehtë. Një supë verore e këndshme e freskët me perime ose fruta është mënyra e përsosur për t’u ushqyer dhe freskuar në të njëjtën kohë. Dhe gjëja më e mirë për supë? Keni gjithmonë mbetje për të ngrënë gjatë gjithë javës, ose ngrini për më vonë.

Leave a Comment

Your email address will not be published.