Month: July 2021

Receta të thjeshta makaronash verore nga Rachel Roddy

Rachel Roddy e di mirë se makaronat janë një labirint historik i shijshëm, emocionalisht i pasur dhe historik. Përpjekja për ta kapërcyer këtë në përzgjedhjen e fjalëve në një faqe nuk duhet marrë lehtë. “Nuk e kam ëndërruar kurrë që të shkruaj një libër për makaronat, sepse, dua të them, do të ishte çmenduri”, thotë …

Receta të thjeshta makaronash verore nga Rachel Roddy Read More »