Kjo është receta ime e preferuar e pulës gjatë gjithë kohës

Në udhëtimin tim të fundit në Zonën e Gjirit, zbrita në SFO dhe shkova në kuzhinën e La Guerra-s në Oakland, me tamalet e tyre të famshme në mendjen time. Por në kohën kur mbërrita, pak pas mesditës së një të diele, ato ishin të shitura. Me fat për mua, shefja Ofelia Barjas dhe vajza …

Kjo është receta ime e preferuar e pulës gjatë gjithë kohës Read More »