Receta të thjeshta supash – New York Times

Nëse një tenxhere me supë të bërë në shtëpi vjen me një kazan të madh me disa përbërës që ziejnë për orë të tëra, mendoni përsëri. Supa me perime është një formulë e lehtë për t’u përgatitur që kërkon vetëm disa përbërës dhe kohë minimale gatimi, por ofron të njëjtin rehati të pasur që synojnë …

Receta të thjeshta supash – New York Times Read More »