10 receta të thjeshta supash për rehati, ushqime të shpejta

A Shumë receta të lehta supash kërkojnë më shumë përbërës sesa të kombinoni në frigorifer, qilar dhe dollap. OK, pra është pak ekzagjerim, por është e vërtetë që ato janë shumë më të ndërlikuara nga sa pretendojnë. Kur dëshironi të qetësoheni me një tas me avull të nxehtë pa dramën e gatimit dhe zierjes, ju …

10 receta të thjeshta supash për rehati, ushqime të shpejta Read More »