16 supa të lehta për t’u bërë në 30 minuta, sepse koha është thelbësore

Për një vakt komod dhe shtëpiak që nuk kërkon gjithmonë kohë për t’u përgatitur, merrni parasysh përgatitjen e një supe të shpejtë. Këto supa të lehta të bëra në 30 minuta ose më pak do të kenë darkë në tryezë pa sakrifikuar shijen. Thjesht hidhni një sallatë anësore ose pak bukë me kore dhe me …

16 supa të lehta për t’u bërë në 30 minuta, sepse koha është thelbësore Read More »