30 receta të shijshme supe vegjetariane për dimër

Këto receta të supave vegjetariane jo vetëm që kanë shije të shijshme, por gjithashtu mund t’ju ndihmojnë të humbni peshë! nga Holly Litchfield Supa është ushqimi më i rehatshëm. Është mbushës, mbushës dhe ushqyes për t’u bërë, falë faktit që shpesh është bërë me perime të pasura me lëndë ushqyese, bishtajore dhe përbërës të tjerë …

30 receta të shijshme supe vegjetariane për dimër Read More »