10 recetat më të mira të supave dhe zierjeve të “Gruaja Pioneer” e Ree Drummond

Ree Drummond di si të ushqejë një turmë. Shtëpia shpesh është e mbushur me fëmijë, miq, kauboj dhe mysafirë të tjerë të uritur. Ajo gjithashtu ka gjetur rregullisht një shtëpi të mbushur plot në The Mercantile në Pawuska, Oklahoma.

Gjatë vjeshtës dhe dimrit, supat dhe zierjet e bollshme janë një nga mënyrat më të mira për të ushqyer një grup të madh. këtu janë zgjedhjet tona Gruaja Pioniere 10 receta të shkëlqyera për supa dhe zierje.

Leave a Comment

Your email address will not be published.