10 recetat më të mira nga “Cooking for Jeffrey” e Ina Garten

Ina Garten ka publikuar qindra receta në Contessa këmbëzbathur Libra gatimi prej vitesh. Por ushqimi që ajo pëlqen më shumë është ai që gatuan për bashkëshortin e saj, Jeffrey. dhe janë ata që ai i ka portretizuar në librin e tij Gatim për Jeffrey. Pyetja është se cilat receta janë më të mirat?

Këtu janë zgjedhjet tona për 10 recetat më të mira nga libri i gatimit të Ina Garten gatim për Xhefrin,

Leave a Comment

Your email address will not be published.